Solanti Zonwering

Solanti Zonwering beoordelingen (16)

• Review door Juul, Zwolle
    Beoordeeld op 21 okt 2019
    Zonwering: een zonwering (breedte 3.70) van de ene woning verplaats...
    De zonwering aan de voorzijde van de woning is vandaag vakkundig aangebracht. Eigenaar Mannes werkt snel, is een sympathieke kerel en eerlijk is eerlijk... ik ben zeer tevreden over hetgeen hij hier heeft uitgevoerd. Mocht ik in de toekomst weer een zonweringsklus hebben dan zal ik 'm zeker contacten!
  • Review door Ido van de Koppel, Velp
    Beoordeeld op 16 jul 2019
    Zonwering: 1 scherm; Reparatie
    Heel goed. Goed product, en goed gemonteerd. Mannus heeft goed gevoel voor service. Hij heeft op de dag van beoordeling van de klus spontaan een reparatie uitgevoerd.
  • Review door Roy, Ede
    Beoordeeld op 20 jan 2019
    Zonwering plaatsen
    Heeft ons zonnenscherm netjes geplaatst. Was bij aanvang iets later maar heeft netjes gebeld
  • Review door Age, Almere
    Beoordeeld op 25 jul 2018
    Monteren en aansluiten van knikarmzonnescherm
    Zeer goed verlopen,prettige communicatie,zelfs verzetten van afspraak was totaal geen probleem.Top mannen,bedankt voor de montage!
  • Review door Joost, Apeldoorn
    Beoordeeld op 10 jan 2018
  • Review door Patrick, Zwolle
    Beoordeeld op 21 apr 2016
    Roma buiten jaloezieën (nieuwbouw)
    Meedenken en scherp geprijst. Wij zijn zeer tervreden over solanti !
  • Review door W., Apeldoorn
    Beoordeeld op 5 okt 2015
    Verwijderen rolluiken
    Mannus Schootbrugge was er lekker snel bij en heeft de werkzaamheden op korte termijn op de afgesproken dag uitgevoerd. Helaas viel de kwaliteit wat tegen. Beoogd was dat nadat hij rolluiken van onze gevel haalde, de voeger aan het werk kon om de gaten te dichten. Maar ik moet eerst zelf toch nog een ladder gaan regelen om de pluggen en enkele achtergebleven schroeven eruit te halen. De door hem vervangen band rolt niet helemaal op, dus ook dat mechaniek zal ik nog moeten openen om de veer een slag strakker te zetten. Uitsmijter is zijn in onze ogen niet professionele opstelling: nadat wij zijn aanbod hadden aangenomen, begon hij erover dat hij het beun-de-haas wilde doen. Toen wij aangaven hier niet voor open te staan, is hij wel het werk komen verrichten, maar nu vraagt hij achteraf meer dan de aangeboden prijs. "Normaal", zo mailt hij, zou hij immers geen BTW af hebben gedragen. Tja, dacht dat dit een site voor vakmannen is..