Soeters Spuit-, en Schilderwerken
Soeters Spuit-, en Schilderwerken
Beoordeling: 4.9 van 54.9566 reviews

Alle reviews (66)

  • Edwin van der Helm, Oirschot
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 6 jul 2024
    Binnenschilderwerk: 320 m² wanden; 120 m² plafonds; Hele huis
    Hele huis is gespoten door de mannen. Ook alle deuren en kozijnen. Alles uitgevoerd als afgesproken, goed advies gehad over kleuren etc. Goede communicatie en fijne samenwerking. Kortom we zijn zeer blij met het resultaat. Bedankt Ruud, Ivo en Lex

    Reactie van de vakman:

    Dankjewel voor de review Edwin
    Reactie geplaatst 9 jul 2024
  • Simon , Zwijndrecht
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 22 apr 2024
    Binnenschilderwerk: 350 m² wanden; 160 m² plafonds; 3 deuren; 5 raa...
    Goede communicatie en afspraken die nagekomen worden. Denken met je mee en geven je genoeg tijd en ruimte om de juiste keuze te maken. Erg blij met het resultaat en de dienstbaarheid om even te helpen met diverse kleine werkzaamheden die niet afgesproken waren. Erg tevreden!

    Reactie van de vakman:

    Dankjewel voor de review Simon
    Reactie geplaatst 22 apr 2024
  • Hillechien, Rhoon
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 16 apr 2024
    Binnenschilderwerk: 55 m2 plafonds
    Zowel mijn plafond als muren prachtig geworden. Plafond eerst gestucd en daarna gespoten. De muren alleen gespoten. Goed advies, prachtig resultaat en alles volgens afspraak. Aanrader!
    (Bewerkt op 22 apr 2024)

    Reactie van de vakman:

    Dankjewel voor de review Gineke
    Reactie geplaatst 22 apr 2024
  • Sonja, Dordrecht
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 23 dec 2023
    Binnenschilderwerk: 300 m² wanden; 200 m² plafonds; Hele huis
    Ruud heeft samen met zijn team onze gehele etage (in een monumentaal pand) geschilderd. Snel maar ook secuur, super klantvriendelijk, meedenkend en flexibel. Transparant over de eerlijke prijs bovendien. We hebben hun werk als 100% positief ervaren en gunnen iedereen zo'n schildersbedrijf.
    (Bewerkt op 15 jan 2024)

    Reactie van de vakman:

    Dankjewel Sonja
    Reactie geplaatst 15 jan 2024
  • Burcu, Eindhoven
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 26 jul 2023
    Binnenschilderwerk: 71 m² wanden; Slaapkamer(s), Woonkamer, Badkame...
    a great team! they do everything they say for you with a really high-quality job. I trusted them and saw the house, which was wonderfully painted. they are very friendly and work professionally. they offer you ideas on everything and come up with great results. I am grateful to you! If you need to choose a team, you can safely consult with them. They are my only painters now because they have earned my trust with their wonderful work. Thank you very much!!! :)
    (Bewerkt op 4 aug 2023)

    Reactie van de vakman:

    Thank you for your review, Kind regards, Ruud Soeters
    Reactie geplaatst 4 aug 2023
  • Els Ossel, Rucphen
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 12 jan 2023
    Hoog gelegen spaanplaten op 2 slaapkamers en overloop
    Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden die Soeters heeft uitgevoerd. Netjes gewerkt, geen rommel gemaakt en de kwaliteit is top! Bovendien verliep de communicatie met Soeters erg prettig. Soeters is absoluut een aanrader!

    Reactie van de vakman:

    Dankjewel voor de fijne review
    Reactie geplaatst 12 jan 2023
  • Stephanie Olsohn, Oosterhout
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 28 dec 2022
    Binnenschilderwerk: 90 m² wanden; 1 trap; Zolder
    Vriendelijke vakmensen met passie voor hun vak. Je merkt meteen dat ze inzicht hebben in wat ze doen en je kan met een gerust hart advies inwinnen over al je twijfels betreffende de schilderklus voor ogen. Wellicht niet de goedkoopste, echter wel eerlijk en oprecht wordt alles strak geverft en wordt alleen met kwaliteitsproducten gewerkt. Een familiebedrijf, wordt de klus met oprecht plezier volbracht. Echter, pas echt tevreden zijn de schilders als ze aanvoelen dat de klus naar tevredenheid volbracht is. Aanrader!!
    (Bewerkt op 2 jan 2023)

    Reactie van de vakman:

    Dankjewel voor de fijne review Stephanie. Veel woonplezier in jullie nieuwe woning.
    Reactie aangepast 2 jan 2023