Terug naar profielBeoordeling: 4.8 van 5 4.8538 reviews
Soeters Spuit-, en Schilderwerken
Binnenschilderwerk: 140 m2 plafonds
raadt vakman aanRuud en zijn zoon hebben mijn complete huis (ongeveer 110m2 plafonds en 230m2 wanden) gespoten. Alles is helemaal super geworden, alles ziet…Lees meerZevenbergenBart TimmermansDankjewel voor de goede review 👍Binnenschilderwerk: 190 m2 wanden
raadt vakman aanWij zijn zeer tevreden over Ruud en Ivo. Ze heb prachtig werk geleverd. Het zijn 2 goed meedenkende mannen, goede communicatie en hebben ver…Lees meerStanddaarbuitenK KustersHoi Klaske, Dankjewel voor de goede review 👍 Groetjes Ruud en IvoBinnenschilderwerk: 105 m2 wanden
raadt vakman aanRuud en Ivo hebben fantastisch werk geleverd! De heren denken goed mee, leggen alles goed uit en ruimen alles netjes weer op. Heel fijn ! Ik…Lees meerPrinsenbeekWendy CortieDankjewel Wendy voor de goede review. Groetjes Ruud en IvoBinnenschilderwerk: 24 m2 wanden; 96 m2 plafonds
raadt vakman aanDirect de juiste informatie. Goed avies. Denken mee met de keuze voor de kleur. Uitvoering ook super gegaan. Aardige mensen ( vader en zoon…Lees meerVughtErik de LeeuwGehele huis latex spuiten, 12 deuren lakspuiten en 3 trappen lakspuiten.
raadt vakman aanHet spuitwerk van Ruud Soeters is een absolute aanrader. Met veel precisie heeft hij grote gaten en kleine beschadigingen in de muren weten …Lees meerDank je voor de mooie review. Groetjes Ruud en IvoBinnenschilderwerk: 75 m2 wanden; 45 m2 plafonds
raadt vakman aanVader Ruud en zoon Ivo zijn bij ons geweest en kan ze je zonder meer van harte aanbevelen ; Weten absoluut waar ze het over hebben , werken…Lees meerVeldhovenLottie PenninksHoi Jos en Lottie, Dankjewel voor deze supergoede review!! Groet, Ruud en IvoBinnenschilderwerk: 55 m2 wanden; 75 m2 plafonds
raadt vakman aanPrima! Prima afspraken kunnen maken. Tijdens de klus heel fijn meegedacht over hoe eea precies te doen en advies gekregen over een aantal…Lees meerRoosendaalErik KoppelaarDank je voor de goede review, Groeten, Ruud en IvoBinnenschilderwerk: 180 m2 wanden
raadt vakman aanRuud en Ivo hebben fantastisch werk gedaan. Wij hadden maar 3 weken na de oplevering van ons nieuwbouwhuis om erin te trekken en het kwam no…Lees meerBerkel-EnschotKas van VeenDankjewel voor de goede review. Groet, Ruud en IvoBinnenschilderwerk: Wanden, Plafonds, Deuren, Kozijnen
raadt vakman aanGoed, mooi werk. Geheel volgens de afspraken. Maar ook ter plekke denkt Ruud goed mee om beste en voordelige oplossingen te kiezen. Zeer te…Lees meerUtrechtDank je wel voor de goede review 👍