Sloop & klusbedrijf Alkmaar

Sloop & klusbedrijf Alkmaar beoordelingen (6)

• Review door Floris, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 aug 2020
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking
    We hadden al eerder een review gegeven voordat de klus helemaal geklaard was, maar trekken die toch terug. Helaas is Sloop & Klusbedrijf Alkmaar niet zijn afspraken nagekomen om de klus af te ronden en gaat de communicatie erg traag. We hebben meer dan 15x contact gelegd maar kregen het ene excuusje naar het andere. Verder komen ze zelf niet met een andere oplossing of alternatief. Tijdens het werkproces hielden we het vaak als lief, om andere problemen te voorkomen, maar mocht je een groot project willen doen met strakke deadlines dan raden we hen niet aan. Gr Floris
  • Review door Floris modderman
    Beoordeeld op 6 sep 2019

scheidingswand plaatsen metal stud met raamkozijn inc afwerking binnen deadline

Firat heeft ons (VideoBird) geholpen met het plaatsen van een hoge scheidingswand incl. Deur en groot raamkozijn. Zodat we een aparte meeting room hebben op ons kantoor. Hij is echt een topper en harde werken. Werkt de hele nacht door om zijn deadlines te halen met z’n collega’s. Verder is Firat erg meedenkend en behulpzaam. Sociaal betrokken en flexibel. Ik kan hem zeker aanraden. Verwacht geen 9 tot 5 mentaliteit, maar eerder een ‘11 tot het klaar is mentaliteit’. We zijn onze ruimte nog aan het afronden met Girat, maar de foto’s geven al een aardige indruk. Gr Floris
  • Review door Evelien, Castricum
    Beoordeeld op 8 aug 2019
    Kleine klus: Installatie, Montage, Stuc- of schilderwerk; Muren of...
    Zeer slechte ervaring. Firat kwam langs en beloofde ons de dag voor onze verhuizing 2 schilders te leveren en zelf wat kranen te vervangen en lampen en gordijnrails op te hangen. Anderhalf uur te laat begon 1 schilder die na 4 uur zeer slecht, traag en vlekkerig werk heeft afgeleverd (hoe moeilijk is het witten van een paar muren?) Ik heb het zelf overgedaan. De tweede zou direct komen. Maar alle klassieke smoezen kwamen langs: er waren zieken, hij zou er over 10 minuten zijn, hij moest nog even naar de winkel... etc. 6uur na de afgesproken begintijd besefte ik dat ze helemaal niet meer gingen komen. Als ik dat meteen had geweten had ik zelf nog iets kunnen doen. Firat wist van onze deadline (volgende dag verhuizen) dus wat een klotestreek leverde hij ons. Nooit mee in zee gaan, zeer onbetrouwbaar!
  • Review door Klant van Sloop & klusbedrijf Alkmaar

Vervangen van afdak. En schutting

Zeer tevreden met het eind resultaat!! Super bedankt Sloop & Klusbedrijf Alkmaar tot de volgende x
  • Review door Cenk boral

Schideren van buite deur

Goed werk voor een klein prijsje!
  • Review door Meral okman

Tuın bestrating

Ontzettend goed ervaring met Sloop & Klusbedrijf Alkmaar. Hele duidelijke afspraken kunnen maken, er wordt goed geluisterd naar wat je als klant wilt! Prijs kwaliteit zou niet beter kunnen! Er werd heel netjes en schoon gewerkt. En voor mij was de snelheid waarmee de opdracht werd uitgevoerd ook heel belangrijk! Firat heeft een prachtige tuin aangelegd voor mij! Precies zoals ik die wilde hebben! Voor ons ben je voortaan onze vaste klusser! De snelheid waarmee je kon starten en ging werken laat zien dat je je werk graag en goed doet! Wens je veel succes met je bedrijf!