Schuiling Tuinen

Schuiling Tuinen beoordelingen (6)

• Review door Esther, Groningen
    Beoordeeld op 19 aug 2019
    Bestrating: 20m2; Tuin of Patio; Klinkers
    Ons terras van oude klinkers is netjes aangelegd, Evert heeft ook de oude bestrating en puin voor ons afgevoerd. Prima service, netjes volgens afspraak en voor een goede prijs.
  • Review door Jaap, Groningen
    Beoordeeld op 8 apr 2019
    Tuinaanleg met cortenstaal borderbakken
    Hele prettige ervaring. Evert heeft een prachtige tuin voor ons aangelegd, al onze wensen daarin kunnen verwerken en denkt actief mee over het verbeteren van het plan of over onderdelen waar we zelf niet aan gedacht hebben. Belangrijk onderdeel was de ter plekke vervaardiging/lassen van een aantal grote borderbakken van Cortenstaal (ruim 5 meter), en het is fantastisch om te zien dat een plan dat je in woorden uitlegt uitgewerkt wordt tot precies dat wat we voor ogen hadden. We hebben vooraf diverse offertes opgevraagd, en wat we tegen vrienden en kennissen zeggen is dat we vanaf het eerste moment het beste gevoel hadden bij Schuiling Tuinen en dat dat ook nog eens voor een concurrerende prijs geleverd kon worden. Verder heeft Evert een aantal mannen in dienst die allen even zorgvuldig werken en prettig en rustig in de omgang zijn.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Drachten
    Beoordeeld op 4 apr 2019
    Bestrating: 55 m2; Terras of balkon; Klinkers
    Na een zeer fijne kennismaking met Evert Schuiling is hij langs geweest om het hele project te bekijken. Niet alleen denkt Evert Schuiling mee in het ontwerp maar geeft ook goede tips over hoe we het beste alles aan konden leveren en wat er nog precies moest komen alvorens ze konden starten. Op de dag van het straten waren de jongens keurig op tijd. Leuke interactie onderling. Goed voorwerk geleverd en alles zeer netjes opgeleverd. Hele prettige jongens in omgang, laten alles keurig achter en het belangrijkste, de bestrating ligt er hartstikke strak in. We zijn echt zeer precies, maar het is meer dan goedgekeurd! Het ligt er super strak in, prachtige rollaag rondom gemaakt. Ze hadden zelfs de bestrating helemaal ingewassen. Fantastische service. De communicatie verliep fantastisch. Reageert altijd op telefoon en Whatsapp. Zeker een aanrader! Nogmaals bedankt!
  • Review door Martijn
    Beoordeeld op 29 nov 2018

Diverse opdrachten; Schuren gesloopt, nieuwe terrassen aangelegd, gazon en leibomen geplant

Hartstikke goed werk geleverd. Komt al zijn afspraken na, belt van tevoren op wanneer die onderweg is en denkt goed met je mee. Heb hem eerder al aangeraden aan andere mensen die een hovenier zochten en die zijn allemaal zeer tevreden. Is eerlijk en oprecht en is daarnaast ook nog eens zeer klantvriendelijk.
    (Bewerkt op 30 nov 2018)
  • Review door Edwin

Terras aangelegd met 60*60 tegels

Absoluut tevreden. Hij is een echte vakman die weet waar hij mee bezig is en die zich houdt aan alle veiligheidsinstructies. Komt zijn afspraken na en is zeer prettig in de omgang. Steekt boven andere vakmannen uit. Zeker een aanrader
  • Review door Renee
    Beoordeeld op 29 nov 2018

Achtertuin aangelegd en divers snoeiwerk aan de heg en wilgen

Ik ken Evert al langer van de bloemenveiling en zodoende bij hem terecht gekomen voor deze klus. Hij is een harde werker en niet te duur! Komt al zijn afspraken na en luistert goed naar de wensen van de klant. Het is een goede jongen, eerlijk en betrouwbaar. Zeker een aanrader.