Spontane, vriendelijk vakman. Beloofd wat hij gaat doen en doet wat hij heeft beloofd.
Review door M., Rhenen
M., Rhenen
Beoordeeld op 17 mei 2017
Schilderwerk benedenverdieping
Onze nieuwe woning is binnen weer helemaal opgefrist dankzij dhr. Vroege. Hij heeft dit gerealiseerd binnen de tijd die hiervoor was afgesproken en voor een scherpe prijs bovendien. een aanrader dus
Prima ervaring. Fred en zijn collega's hebben heel net werk geleverd, in goed overleg en precies volgens planning. Omdat dit onderdeel was van een grotere verbouwing was juist die planning zeer belangrijk.
Review door Youri, Houten
Youri, Houten
Beoordeeld op 8 mei 2016
Schilderen kozijnen (donkergrijs)
Schildersbedrijf Vroege heeft de buitenkant van mijn huis geschilderd en alles ziet er prima uit! Ik ben uiterst tevreden over de geleverde werkzaamheden. Ik kan jullie deze schilder ten zeerste aanbevelen.
Review door Berto, Schoonrewoerd
Berto, Schoonrewoerd
Beoordeeld op 23 nov 2015
Woning van buiten goed schilderen
Overleg en advies was prettig en professioneel. Schilderwerk is goed, naar tevredenheid uitgevoerd.
Review door Stephan, IJsselstein
Stephan, IJsselstein
Beoordeeld op 31 okt 2015
Schilderen huis en garage
Zeer goede schilder. Zeer tevreden. Absoluut aan te bevelen.
Review door Peter, Den Bosch
Peter, Den Bosch
Beoordeeld op 29 apr 2015
Drie kamers plinten, deuren, kozijnen
Fred is een vakman, en prettig mens om in je omgeving te hebben. Het schilderwerk is in goed tempo en overleg uitgevoerd. Fred heeft ervaring, en daar profiteer je van. Maar hij dringt zich nooit aan je op.
Review door Mark, Utrecht
Mark, Utrecht
Beoordeeld op 2 sep 2014
Schilderen nieuw stucwerk en houtwerk
Schildersbedrijf Vroege, in de persoon van Fred, is een goede keuze geweest voor ons.
Onze keuken ziet er weer tip-top uit. Hij gaat niet moeilijk doen als je ergens op wijst. Kleine dingen worden later bijgewerkt. We hebben een vervolgopdracht afgesproken.
Review door Dhr. J. van Roosmalen
Dhr. J. van Roosmalen
Beoordeeld op 21 jul 2014
schilder en sauswerk
Keurig bedrijf, keurige vent, keurige afspraken, keurige prijs en keurig werk afgeleverd.