Schildersbedrijf Vroege

Schildersbedrijf Vroege beoordelingen (9)

• Review door Tjeerd, Opijnen
    Beoordeeld op 13 apr 2021

Binnenschilderwerk: 25 m2 wanden; 40 m2 plafonds; 1 trap

Spontane, vriendelijk vakman. Beloofd wat hij gaat doen en doet wat hij heeft beloofd.
  • Review door M., Rhenen
    Beoordeeld op 17 mei 2017

Schilderwerk benedenverdieping

Onze nieuwe woning is binnen weer helemaal opgefrist dankzij dhr. Vroege. Hij heeft dit gerealiseerd binnen de tijd die hiervoor was afgesproken en voor een scherpe prijs bovendien. een aanrader dus
  • Review door Monique, Bunnik
    Beoordeeld op 17 jun 2016

Buitenschilderwerk gehele woning (2/1 kap,met aanbouw)

Prima ervaring. Fred en zijn collega's hebben heel net werk geleverd, in goed overleg en precies volgens planning. Omdat dit onderdeel was van een grotere verbouwing was juist die planning zeer belangrijk.
  • Review door Youri, Houten
    Beoordeeld op 8 mei 2016

Schilderen kozijnen (donkergrijs)

Schildersbedrijf Vroege heeft de buitenkant van mijn huis geschilderd en alles ziet er prima uit! Ik ben uiterst tevreden over de geleverde werkzaamheden. Ik kan jullie deze schilder ten zeerste aanbevelen.
  • Review door Berto, Schoonrewoerd
    Beoordeeld op 23 nov 2015

Woning van buiten goed schilderen

Overleg en advies was prettig en professioneel. Schilderwerk is goed, naar tevredenheid uitgevoerd.
  • Review door Stephan, IJsselstein
    Beoordeeld op 31 okt 2015

Schilderen huis en garage

Zeer goede schilder. Zeer tevreden. Absoluut aan te bevelen.
  • Review door Peter, Den Bosch
    Beoordeeld op 29 apr 2015

Drie kamers plinten, deuren, kozijnen

Fred is een vakman, en prettig mens om in je omgeving te hebben. Het schilderwerk is in goed tempo en overleg uitgevoerd. Fred heeft ervaring, en daar profiteer je van. Maar hij dringt zich nooit aan je op.
  • Review door Mark, Utrecht
    Beoordeeld op 2 sep 2014

Schilderen nieuw stucwerk en houtwerk

Schildersbedrijf Vroege, in de persoon van Fred, is een goede keuze geweest voor ons. Onze keuken ziet er weer tip-top uit. Hij gaat niet moeilijk doen als je ergens op wijst. Kleine dingen worden later bijgewerkt. We hebben een vervolgopdracht afgesproken.
  • Review door Dhr. J. van Roosmalen
    Beoordeeld op 21 jul 2014

schilder en sauswerk

Keurig bedrijf, keurige vent, keurige afspraken, keurige prijs en keurig werk afgeleverd.