Schildersbedrijf Schaefer Vastgoed Service

Schildersbedrijf Schaefer Vastgoed Service beoordelingen (9)

• Review door M, Maasbracht
    Beoordeeld op 21 feb 2022

Binnenschilderwerk: 2 trappen; Slaapkamer(s), Woonkamer, Gang, Trap...

Wat zijn wij blij met het schilderwerk van Ron Schaefer en zoon! Ze hebben alles super goed geschilderd, contact is goed en hebben alles netjes afgeplakt en achter gelaten. Zal ze zeker weer voor de volgende schilderklus vragen.
  • Review door Anke, Herten
    Beoordeeld op 20 nov 2020

Schilderwerk buiten: Kozijnen, Boeiboord, Luiken; 16 kozijnen

Wij hebben Ron en zijn team als zeer prettig ervaren. Ze hebben bij ons de buitenkant van onze woning geschilderd; luiken, kozijnen, carport, tuinhekje etc. Ze zijn super nauwkeurig, adviseren goed over een juiste kleur en werken heel gedetailleerd. Ze zorgen er echt voor dat alles netjes wordt voorbereid en daarna de nodige lagen verf krijgt. Ook ruimen ze aan het eind van de dag alles netjes op. Kortom, wij zijn heel tevreden en we zien Ron en zijn team graag terug in het voorjaar om onze woning aan de binnenkant te verven. Buiten dit alles zijn ze ook heel gezellig :)
  • Review door Francin, Posterholt
    Beoordeeld op 21 apr 2020

Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds, Deuren

Snel, netjes en naar tevredenheid is er prima werk afgeleverd. Ik zal bij een volgende klus weer contact met hun opnemen.
  • Review door Marieke, Roermond
    Beoordeeld op 30 okt 2018

Kozijnen onderhoud en schilderen voor en achterkant huis.

Ron en Carlito zijn echte vakmannen. Houtwerk buiten ziet er weer uit als nieuw. De opdracht is volgens afspraak binnen enkele dagen afgerond; deze mannen doen hun werk met plezier en nemen hun vak serieus!
  • Review door Mea, Roermond
    Beoordeeld op 25 okt 2018

Schilderen en afwerken trap nieuwbouwwoning (1 jaar oud)

• Review door Jos

Binnen en buiten schilderwerk

Prima ervaring met de heren. Ron is een goede tandem met zijn zoon. Het schilderen gaat hen heel goed af, zeer netjes. Laten de spullen netjes achter hen en ruimen alles netjes op als ze klaar zijn. Erg belangrijk. Daarnaast werken ze snel & netjes en zijn ze volledig te vertrouwen. Toch wel zo fijn!
  • Review door Frank

Binnen en buiten schilderwerk

Gewoon Top! Ron is een zeer nette en representatieve vakman. Komt altijd zijn afspraken na en levert goed werk af. Weet waar hij het over heeft. Dat zie je terug in zijn werk. Ben zeer tevreden over het werk wat geleverd is en zou hem zeker aanbevelen.
  • Review door Peter

Binnen en buiten schilderwerk

Ron heeft bij mij zowel op de zaak geschilderd en in huis. Zeer tevreden. Levert prima werk af. Niks op aan te merken en altijd een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader
  • Review door Teuntje
    Beoordeeld op 13 sep 2018

Schilderwerk

Topwerk geleverd !!!! alles weer strak in de lak en eindelijk van die lelijke bruine kleur verlost. Jullie hebben hard gewerkt en alles keurig netjes verzorgd en achtergelaten. En buiten dat om vonden we het ook erg gezellig. Tot de volgende schildersklus bij ons.