Dhr. Schelvis van Schildersbedrijf Labrujere is langs geweest en heeft alles keurig ingemeten. Na een aantal dagen een zeer gespecificeerde offerte ontvangen. Ze waren niet de goedkoopste maar na wat speurwerk op het internet leek het een betrouwbare organisatie (er waren toen nog geen recensies op werkspot). Ik heb toen gebeld en gevraagd om een klein stukje tegemoetkoming naar mijn budget aangezien dit eigenlijk boven budget was, dit was geen probleem en heb toen besloten dan maar iets meer geld met de kans dat het goed uitgevoerd wordt. Na mijn akkoord zou ik een nieuwe offerte krijgen die ik dan ondertekend zou retourneren en de werkzaamheden zouden kunnen beginnen. Inmiddels is dit 3 weken geleden en ik heb niets meer gehoord. In mijn perspectief doet dit enorme afbreuk aan de professionaliteit die aanvankelijk getoond werd met de offerte. En ben dan ergens ook blij dat het zo is gegaan, in plaats van dat ik had moeten ontdekken dat het bedrijf misschien niet zo professioneel was, aan de hand van het schilderwerk, als dat het doet voorkomen. Inmiddels via werkspot een andere vakman gevonden, goedkoper en fantastisch werk afgeleverd. Gr.