Ik had het voorrecht om samen te werken met Schilder bedrijf KL ik kan met volle overtuiging zeggen dat de ervaring uitstekend was. Vanaf het eerste contact tot de laatste afwerking is de professionaliteit van deze schilder duidelijk naar voren gekomen. Hier zijn de belangrijkste punten die mijn positieve ervaring hebben gevormd: Communicatie: De schilder was altijd bereikbaar en goed bereikbaar. Van het eerste overleg tot het aangeven van eventuele vertragingen, alles werd helder en tijdig gecommuniceerd. Voorbereiding: Voorafgaand aan de schilderklus besteedde hij veel aandacht aan de juiste voorbereiding. Het oude schilderwerk werd adequaat verwijderd, en de muren werden zorgvuldig geschuurd en gereinigd voordat de eerste laag werd aangebracht. Kwaliteit van het materiaal: De schilder gebruikte enkel hoogwaardige verf en materialen, wat niet alleen nu, maar ook op lange termijn resulteert in een prachtig eindresultaat. Technie en Precisie: Zijn schildertechnieken waren indrukwekkend