Schilderbedrijf D. Scheltens

Schilderbedrijf D. Scheltens beoordelingen (20)

• Review door Annemieke, Vogelenzang
    Beoordeeld op 2 feb 2017

Schilderen deuren en kozijnen woonkamer en gang (en optie lambriser...

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, de vriendelijkheid, het meedenken én de prijs-kwaliteitsverhouding die Detmar en zijn vader met hun bedrijf hebben geleverd. Duidelijke afspraken van te voren. Aanpassingen in overleg gedaan en netjes verrekend. Niet te beroerd om iets extra's te doen. Wij hadden de tijd en zij gelukkig ook. Binnenkort komen zij een offerte maken voor het buitenwerk. We kijken er nu al naar uit hoe mooi het gaat worden. Peter en Annemieke
  • Review door Jos, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 30 jul 2016

Schilderen kozijnen voor (3 verdiepingen) en achter (2 verdiepingen).

Snelle reactie op aanvraag; kwam snel langs om het werk goed te kunnen inschatten, en dat leverde een zorgvuldige en duidelijke offerte. Goed overleg over uitvoeringsdata, en daarin (wederzijds) flexibel. Utvoering uitstekend, het ziet er weer picobello uit. Ik zou het zo weer doen!
  • Review door DA, Voorhout
    Beoordeeld op 14 sep 2015

Buitenschilderwerk 4 huizen 2 onder 1 dak

Nette schilder. Duidelijke communicatie en prijsafspraken. Prijs-kwaliteit uitstekend. Hij heeft bij ons in de straat meerdere huizen geschilderd, iedereen is erg tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 13 mei 2015

Buitenschilderwerk en reparatie van het hout aan een tussenwoning.

Mijn ervaringen met Detmar zijn uitstekend. Een keurige offerte, alle afspraken nagekomen, flexibel toen er plotseling toch meer gerepareerd moest worden dan ik had gedacht en vooral: alles zit weer strak in de verf. Top!
  • Review door LCM, Voorhout
    Beoordeeld op 7 aug 2014

Schilderen 2 onder 1 kap woning

De woning is netjes geschilderd. Een verregend kozijn is zonder problemen opnieuw geschilderd. Schilder komt zijn afspraken na en is vriendelijk.
  • Review door Marije, Noordwijk
    Beoordeeld op 29 mei 2014

plafond schilderen in lege woonkamer

Zeer flexibele en meedenkende schilder, en is niet te beroerd om bij een tegenslag het binnen enkele dagen te komen herstellen. Zeer plezierig en vakkundig schildersbedrijf.
  • Review door Peter, Lisserbroek
    Beoordeeld op 24 apr 2014

Buitenboel schilderen (deuren/kozijnen)

Na wat opstartproblemen m.b.t. de juiste kleur van de verf (de kleur op de kleurwaaier kwam niet goed overeen met de werkelijke kleur) is de klus uiteindelijk vlot en professioneel uitgevoerd. Extra wensen werden zonder problemen uitgevoerd. Het resultaat ziet er mooi uit.
  • Review door Hannah, Leiden
    Beoordeeld op 23 aug 2013

Buitenschilderwerk

Ik ben een zeer tevreden klant! Had meerdere partijen uitgenodigd voor een offerte maar Detmar was zeer secuur in de details. Prijs was prima, we hadden een fixed price afgesproken dus geen verrassingen achteraf. Hij kon heel snel aan de slag waardoor het nog voor onze vakantie klaar was. Op Detmar kun je rekenen, hij is betrouwbaar, reageert snel op berichtjes/telefoon, komt alle afspraken na en doet zelfs wat extra dingen! Toen er houtrot ontdekt werd heeft hij snel en vakkundig een andere partij erbij gezocht om het hout te laten vervangen (hij heeft in overleg met mij meerdere offertes opgevraagd en daaruit de beste gekozen), dit ging allemaal heel goed en prettig. Het werk is keurig uitgevoerd. Ik kan Detmar voor de volle 100% aanraden!
  • Review door Pieter, Lisse
    Beoordeeld op 3 jul 2013

Schilderen woonhuis buiten

Neem Detmar als schilder en je weet dat je huis er weer perfect uitziet. Ons huis was wel 15 jaar niet geschilderd,wilde het graag snel laten gebeuren. Hij kon direct de volgende dag al beginnen. Een echte aanrader
  • Review door Paul, Noordwijkerhout
    Beoordeeld op 10 feb 2013

Volledig buitenschilderwerk

Prima werk geleverd (was nogal wat meerwerk). Strak geschilderd.