Terug naar profielBeoordeling: 5 van 5 5515 reviews
schilder en opleveringbedrijf Like New
Binnenschilderwerk: 65 m2 wanden
Super snel geregeld en dik tevreden. Absolute aanrader 👍raadt vakman aanBredaLucien van GastelBinnenschilderwerk: 10 m2 wanden; 8 m2 plafonds; 1 deur; 1 raamkozijn
raadt vakman aanWe zijn zeer tevreden over het werk dat 'Like New' heeft uitgevoerd en kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen. Een vakman die met g…Lees meerBredaHeino VergouwenBinnenschilderwerk: 7 m2 wanden
Goede prijs/kwaliteit, netjes opgeleverd voor de afgesproken prijs.raadt vakman aanEtten-LeurStefan van den BroekBinnenschilderwerk: 2 raamkozijnen; 2 deuren
Uitstekende vakman. Komt afspraken na en werkt heel nauwkeurigraadt vakman aanBredaYouri LoonstijnBinnenschilderwerk: 2 raamkozijnen; 1 deur
Christian is erg netjes. Goed werk uitgevoerd. Geen fratsen. Ik geniet van mijn geschilderde kozijnen! Zeker aan te bevelen!raadt vakman aanBredaEveline VermeulenBinnenschilderwerk: 1 trap
raadt vakman aanHeel prettig samengewerkt met Christian. Hij kon snel langskomen om een goed advies en prijsinschatting te maken en heeft zich daar ook hele…Lees meerDorstBinnenschilderwerk: 38 m2 wanden; 18 m2 plafonds; 5 raamkozijnen; 2...
raadt vakman aanBredaArno Dieterenwoning gesausd
raadt vakman aanWij hebben onze woning door christian en zijn collega laten sausen. Echte vakmannen. Keurig werk afgeleverd. Netjes achtergelaten. Was niet …Lees meerBinnenschilderwerk: 35 m2 wanden; 5 raamkozijnen; 8 deuren
raadt vakman aanWij zijn heel tevreden over het schilderwerk dat hij afgeleverd heeft. Komt zijn afspraken meer dan na. Heeft zelfs iemand ingeseind voor vo…Lees meerUlvenhoutHenk Jansen