schilder en opleveringbedrijf Like New
schilder en opleveringbedrijf Like New
Beoordeling: 5 van 55515 reviews

• Lucien, Breda

Beoordeeld op 22 nov 2019
    Binnenschilderwerk: 65 m2 wanden
    Super snel geregeld en dik tevreden. Absolute aanrader 👍
  • Heino, Breda

Beoordeeld op 2 jul 2019
    Binnenschilderwerk: 10 m2 wanden; 8 m2 plafonds; 1 deur; 1 raamkozijn
    We zijn zeer tevreden over het werk dat 'Like New' heeft uitgevoerd en kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen. Een vakman die met goede adviezen komt, netjes werkt voor een schappelijke prijs en afspraken heel goed nakomt. Kortom: wij zijn zeer tevreden!
  • Stefan, Etten-Leur

Beoordeeld op 12 apr 2019
    Binnenschilderwerk: 7 m2 wanden
    Goede prijs/kwaliteit, netjes opgeleverd voor de afgesproken prijs.
  • Eveline, Breda

Beoordeeld op 11 jan 2019
    Binnenschilderwerk: 2 raamkozijnen; 1 deur
    Christian is erg netjes. Goed werk uitgevoerd. Geen fratsen. Ik geniet van mijn geschilderde kozijnen! Zeker aan te bevelen!
  • Anoniem, Dorst

Beoordeeld op 8 jan 2019
    Binnenschilderwerk: 1 trap
    Heel prettig samengewerkt met Christian. Hij kon snel langskomen om een goed advies en prijsinschatting te maken en heeft zich daar ook helemaal aan gehouden. Goed mee te communiceren en een echte vakman die goed schilderwerk levert. Christian bedankt!
  • Stefan, Rijen

Beoordeeld op 7 jan 2019
    Binnenschilderwerk
    Vriendelijke man. Werkt snel en accuraat.
  • Marc Cohen

Beoordeeld op 9 dec 2018

woning gesausd

Wij hebben onze woning door christian en zijn collega laten sausen. Echte vakmannen. Keurig werk afgeleverd. Netjes achtergelaten. Was niet de goedkoopste maar zeker niet de duurste. Na wat gegoogle houd hij zich aan normale prijzen. Christian, hartstikke bedankt
    (Bewerkt op 10 dec 2018)
  • Henk, Ulvenhout

Beoordeeld op 29 okt 2018
    Binnenschilderwerk: 35 m2 wanden; 5 raamkozijnen; 8 deuren
    Wij zijn heel tevreden over het schilderwerk dat hij afgeleverd heeft. Komt zijn afspraken meer dan na. Heeft zelfs iemand ingeseind voor voorbereidende werkzaamheden. ( stucadoor). Beiden hebben hun werkzaamheden ook op elkaar afgestemd, wb datum en werk. De kwaliteit van het werk is heel goed. Zeker voor herhaling vatbaar, naam en tel.nr. genoteerd.