Schilder- en Glasbedrijf Burgman

Schilder- en Glasbedrijf Burgman beoordelingen (19)

• Review door Mark, Zwolle
    Beoordeeld op 4 apr 2024

Glas zetten: 1 ruit

Prima en snel geregeld!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 25 mei 2020

Glas zetten: 12 ruiten

Deze eerste kennismaking was positief. De offerte ontvingen we pas na meerdere keren vragen, dat was wat vervelend. Wel een prima prijs dus besloten om met Burgman in zee te gaan. Afgesproken dat ze zouden bellen als het glas binnen was gekomen. Duurde erg lang en nadat we zelf contact opnamen bleek het glas er toch al wel te zijn maar waren ze vergeten contact met ons op te nemen. Helaas bleek de werkwijze van de medewerkers van Burgman op de dag van plaatsing van het glas heel onprettig. Ruiten zijn scheef geplaatst, er is een grote bende in onze tuin en in de tuin van de buren (glas scherven) waar Burgman zonder overleg is gaan zagen. Verder is overal kit geknoeid, ook op de bank. In een van de ruiten is binnen korte tijd een barst ontstaan. Burgman wil niet eens denken aan garantie, reageerde niet op onze emails en beschuldigt ons van wanbetaling. Kwestie van de administratie bijhouden lijkt me. Burgman dreigt met een rechtzaak als wij deze review niet verwijderen.
    (Bewerkt op 26 mei 2020)

Geachte heer, uw beschuldiging over onze werkwijze is nergens op gebaseerd, u was deze dag geeneens aanwezig. Wij dekken altijd alles netjes af en ruimen altijd onze werkplek netjes op. Ook op ons werk valt niks aan te merken daar wij een zeer grote tevreden klantenkring hebben zowel in de particuliere en in de zakelijke markt. Echter uw review zal naar mijn inziens aan ergernissen van uw kant zijn ontstaan nadat wij u hebben herinnerd om aan uw betalingsplicht te voldoen, kwam u pas na 2 maanden met het verhaal dat er een door ons gemonteerde ruit spontaan gebroken zou zijn? Alle door ons geplaatste ruiten zijn vooraf en achteraf gecontroleerd. Deze ruit valt na onze uitleg aan u niet onder de garantie. Echter toen wij u erop attendeerde dat wij de betaling uit handen zouden gaan geven ging u gelijk betalen en zette u dezelfde dag deze review waarschijnlijk uit onterechte ergernissen. Jammer dat u deze manier van handelen erop nahoud. Vr.gr., Schilder- en Glasbedrijf Burgman

Reactie geplaatst 25 mei 2020
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 3 jun 2019

Glas zetten: 1 ruit

Vlotte installatie en afhandeling van de werkzaamheden. Zat wat vertraging in de levering van het glas maar eenmaal aanwezig was het zelfs op een zaterdagochtend snel geregeld.
  • Review door Mandy, Warnsveld
    Beoordeeld op 25 mrt 2017

Dubbel glas+ventilatieroosters plaatsen gehele woonhuis

Vakkundig en snel hele huis voorzien van dubbel glas tegen een prima prijs! Met vier man om half 8 begonnen en om half 1 was de klus geklaard! Ook het contact met Marleen Burgman was fijn. Vragen werden snel en adequaat beantwoord. Ik kan Burgman aanraden als glaszetter!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 3 mrt 2017

Van enkel naar dubbelglas

Bjorn is een vakman. Ze werken snel. Prijs/ kwaliteit/ adviezen zijn ronduit goed. Ik zou dit bedrijf aanbevelen bij vervangen van glas. Wij hebben op de hele bovenverdieping en voordeur het glas laten vervangen. Communicatie op mail zou wel iets sneller kunnen (enkele dagen). Verder een tegel stuk bij een raam aangetroffen na vervangen van glas. Hier is niks van gezegd door de mannen.
  • Review door M., Zwolle
    Beoordeeld op 19 mei 2015

Enkel glas vervangen voor Dubbelglas HR++ (8 ramen)

Zeer goede ervaring met dit bedrijf! Een aanrader voor diegene die dubbelglas wilt plaatsen!
  • Review door marije, Zwolle
    Beoordeeld op 24 jun 2014

dubbelglas plaatsen op de bovenverdieping

HR++ geplaatst op de bovenverdieping en neuslatten begaande grond vervangen. Prima prijs kwaliteit verhouding. Kortom tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Meppel
    Beoordeeld op 21 mei 2014

Lekke ruiten vervangen HR++

• Review door J.H.M. Meesters, Donkerbroek
    Beoordeeld op 15 aug 2013

enkelglas vervangen door dubbelglas en 2 dubbelglasruiten vervangen

Afspraken goed nagekomen en glas naar behoren geplaatst. Het ging wel in een razend tempo, waardoor het afzagen van de deklatten iets netter op 45 graden had gekund. In nog geen 2 uur waren ze al weer weg.
  • Review door Jan Eisse, Zwolle
    Beoordeeld op 3 jun 2013

Enkel glas > dubbel glas

Vlot en netjes uitgevoerd. Prijs was ook zeer goed t.o.v. andere aanbieders.