Nadien de Jong, Maassluis
Renovatie huis: Renovatie van hele woning; Hele villa; Villa
Vanaf het eerste contact tot de oplevering heeft SA Bouw Excellence onze droomvilla volledig gerenoveerd, waaronder het tegelwerk, stucwerk en schilderwerk. Het team van Basit en zijn mannen heeft ons fantastisch geholpen.
Wat ons vooral opviel, was de professionaliteit, aandacht voor detail en zorgvuldigheid. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en alles is precies geworden zoals wij het voor ogen hadden. De afwerking is van hoog niveau en kwaliteit staat duidelijk voorop.
Ook de communicatie en samenwerking waren uitstekend. Er werd meegedacht, hard gewerkt en afspraken werden nagekomen.
We zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat en hebben een goede relatie opgebouwd met het team. Wij vinden dat je een goed en betrouwbaar bedrijf met harde werkers ook moet waarderen en respecteren.
Wij bevelen SA Bouw Excellence dan ook van harte aan voor iedereen die op zoek is naar vakmanschap, betrouwbaarheid en een perfecte afwerking. Bij een volgende renovatie kiezen wij ze weer!
Dank je wel voor de review 😊, we vonden het een leuke klus en dank voor de gastvrijheid.
Reactie geplaatst 21 aug 2026