Royal 2 glasbewassing & schoonmaaken

Royal 2 glasbewassing & schoonmaaken beoordelingen (41)

• Review door Edith, Dordrecht
    Beoordeeld op 2 mei 2026
    Schoonmaak huis of bedrijfspand: Verhuis/ intrek schoonmaak; Meer d...
    Ali is heel erg vriendelijk en schoonmaken kunnen ze als de beste. Mijn flat was 1 grote stofbende en Ali en zijn collega’s hebben alles weer stofvrij en blinkend schoon gemaakt! Petje af voor deze mannen want ik slaap straks in een heerlijk schoon en fris huis 🌝

‏dankjwel👍

Reactie geplaatst 3 mei 2026
  • Review door Aditi Gupta , Leiden
    Beoordeeld op 18 jun 2025
    Schoonmaak huis of bedrijfspand
    We zijn heel blij met de werk. Uitstekende communicatie, zeer punctueel en zeer goede uitvoering. zou het ten zeerste aanbevelen

Reactie geplaatst 23 jun 2025
  • Review door Lilia, Rotterdam
    Beoordeeld op 15 jun 2025
    Schoonmaak huis of bedrijfspand: 3 kamers; Ramen en deuren schoonmaken
    De communicatie en afspraken zijn netjes verlopen. Mijn ramen en kozijnen zijn heel schoon. Goed werk, goede service en goede prijs. Ik raad dit bedrijf aan.

Reactie geplaatst 15 jun 2025
  • Review door Jurgen, Rotterdam
    Beoordeeld op 11 jun 2025
    Puinruimen & industriële reiniging: Flat of maisonnette
    The job was done by two Guys. And they did it perfectly! Thanx Guys. Absolute 5 stars

Reactie geplaatst 11 jun 2025
  • Review door Alena Isaichenko, Rotterdam
    Beoordeeld op 22 mei 2025
    Puinruimen & industriële reiniging: Rijtjeshuis
    I was satisfied. They helped me take a lot of cardboard away for recycling. They work quickly and carefully.

Reactie geplaatst 22 mei 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 20 mei 2025
    Schoonmaak huis of bedrijfspand: Algemene schoonmaak; 3 kamers
    Ze leken hard te werken als je in de buurt bent. Als je hun inhuurt wel in de buurt zijn, wat zonder aanwijzingen krijg je niet schoon wat je schoon wilt hebben. Ook 1 glazen douch deur gebroken en een handle van de over kapot gemaakt. Ali was een aardige man maar zeker 1 van zijn 2 schoonmakers had nogal een ruwe niet hygienische achtergrond. Goedkoop is duurkoop.
  • Review door Aritra, Delft
    Beoordeeld op 13 mei 2025
    Schoonmaak huis of bedrijfspand: Verhuis/ intrek schoonmaak; 3 kamers
    Ali en zijn collega hebben mijn apartement schoongemaakt. En ze hebben het geweldig gedaan. Waren ook op tijd klaar. Super service, ontzettend vriendelijk. Echt een aanrader.

Dankjwel👍

Reactie geplaatst 13 mei 2025
  • Review door Kenny, Zeist
    Beoordeeld op 6 mei 2025
    Glazenwassen: 500 ramen; per kwartaal
    Een hele fijne eerste ervaring met Ali! Ali is professioneel en betrouwbaar, is flexibel met de planning én komt afspraken keurig na! Wat mij betreft zitten er in de toekomst meer samenwerkingen aan te komen. Ik zou Royal 2 glasbewassing zeker aanbevelen!

Dankjwel 👍

Reactie geplaatst 6 mei 2025