Bekijk alle vakmensen

RoVo Schoonmaak en Facilitaire Dienstverlening

Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Landsmeer
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Schoonmaakbedrijf

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 53541030

RoVo Schoonmaak en Facilitaire Dienstverlening Mijn naam is Ronald Vonk, ben 56 jaar en heb mijn bedrijf in 2011 opgestart. Dit heb ik gedaan nadat ik 20 jaar in dienst ben geweest bij UWV en ben daarvoor werkzaam geweest bij verschillende werkgevers variërend van detailhandel tot een huismeester. 8 jaar terug ben ik ivm boventalligheid bij het UWV mijn eigen schoonmaakbedrijf gestart waarin ik nu met veel plezier mijn werk uitvoer en voor tevreden klanten zorg. Mijn vaste klantenkring bestaat oa. uit een groothandel in ballonnen (De Ballonnerie te Amsterdam), On- en Offshore bedrijf (Gerritsen te Amsterdam), groothandel houtverwerking, advocatenkantoor, assurantie kantoor. Daarnaast maak ik trappenhuizen schoon en appartementen/huizen schoon voor 1e oplevering en na een verbouwing. Mijn slogan is: "ROVO voor als het goed moet zijn". Ik sta voor kwaliteit en integriteit. Graag kom ik met u in contact om de opdracht door te spreken en de behoefte en de wensen kort te sluiten. Mijn uurtarief is €30- excl. BTW en parkeerkosten. M.vr.Gr. Ronald Vonk.

Portfolio

Reviews (2)

 • Alle schoonmaak werkzaamheden zoals stofzuigen,dweilen,afnemen van buro's vensterbanken,toiletten glasbewassing enz.alle werkzaamheden om een pand er tiptop uit te laten zien.
  raadt vakman aan
  Professioneel en betrouwbaar bedrijf.
 • Alle voorkomende schoonmaak werkzaamheden om een pand er tiptop uit te laten zien incl glasbewassing.
  raadt vakman aan
  Schoonmaak bedrijf komt elke week bij ons om het kantoor schoon te maken. Dit gaat altijd conform afspraak en het resultaat is prima. Inm…
  Lees meer