Roelofse daktechniek

Roelofse daktechniek beoordelingen (19)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 12 mei 2026

Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: Dak; beoordelen

Jimmy heeft mij goed uit de brand geholpen toen ik een flinke lekkage had. Hij was er snel, heeft goed werk verricht en is erg behulpzaam en vriendelijk. Ik ben erg tevreden.
  • Review door Thijs Kamp, Haaksbergen
    Beoordeeld op 25 apr 2026

Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: Dakgoten; Reparaties

Reageert snel, komt afspraken na en is helder in de communicatie. Levert goed en secuur werk. Dakgoten zijn weer waterdicht
  • Review door Melissa, Zeewolde
    Beoordeeld op 18 apr 2026

Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 8 m²

De samenwerking was erg prettig. Vanuit onze kant was de benodigde oppervlakte dakleer aanvankelijk niet correct doorgegeven, deze bleek uiteindelijk zelfs het dubbele te zijn. Jimmy heeft hier heel flexibel op gereageerd en actief met ons meegedacht om de werkzaamheden toch op zeer korte termijn uit te kunnen voeren. Verder verliep de communicatie duidelijk en soepel, en hij hield zich keurig aan de gemaakte afspraken. Dat maakte het hele proces zeer aangenaam. Zeker fijn om mee samen te werken! We zullen hem ook zeker aanraden.
  • Review door Leonie, Kampen
    Beoordeeld op 18 apr 2026

Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen: Doorvoerpijp verwijderen

Prettig contact en kon ook snel komen. Ging vlot het dak op en meteen aan de slag. Ook de koof werd nog even verwijderd en alles netjes opgeruimd. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ugchelen
    Beoordeeld op 15 apr 2026

Schoorsteen metselen of repareren: 6 m hoog

Heel prettige communicatie. Heel professioneel bedrijf. Een aanrader!
  • Review door M.C. van Markensteijn, Zwolle
    Beoordeeld op 14 apr 2026

Dakrenovatie of -vervanging: Reparatie werkzaamheden; Schuin dak

Afspraak snel gemaakt en ook snel langsgekomen. Het probleem direct gevonden en ook meteen aangepakt. Maakte ook het dak nog even schoon. Aardige gast ook! helemaal prima
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 13 apr 2026

Dakrenovatie of -vervanging: Dak lekkage; Plat dak

Aanrader. Zijn snel met aandacht voor het werk. Weet precies wat er moet gebeuren. 10/10
  • Review door alfons, Nijverdal
    Beoordeeld op 6 apr 2026

Schoonmaak daken of dakgoten: Puntdak; Twee of meer verdiepingen

komt afspraken na, goede service, zal hem voor een volgende klus zo weer vragen, toffe gast!!
  • Review door Robert de Boer, Zwolle
    Beoordeeld op 18 mrt 2026

Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 1 m²; Dakgoten; Regu...

Dakgoot lekt bij de verbinding met de buurman (rijwoning). Contact is duidelijk en vriendelijk. Roelofse stond binnen een week te repareren. Er is gewerkt met dakleer inbranden in de dakgoot. Alles was netjes voorbehandeld. Ik heb de dakgoot getest en er bleek nog wel wat water door te komen. Roelofse is een tweede keer langsgekomen. Nu is het goed en alles is binnen de oroginele prijs gebleven. Heel fijn op deze manier!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit 't Harde
    Beoordeeld op 14 mrt 2026

Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 1 m²; Dak; Reparaties

Top service en geweldige communicatie! Hij werkte snel, netjes en hield me goed op de hoogte tijdens het hele proces. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Zeker een aanrader!