Rodeha

Rodeha beoordelingen (124)

• Review door Karin, Spanbroek
    Beoordeeld op 28 jan 2020
    Waterleiding en riolering: Leiding(en) verplaatsen; Leidingen of af...
    Rodeha heeft een waterleiding omgelegd die midden uit een muur kwam. Dit alles is goed en kundig verholpen. We zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Goede communicatie, snel , kundig, en schoon werkend.
  • Review door Remko, Andijk
    Beoordeeld op 16 jan 2020
    Lekkage: Weet ik niet
    Tot dusver zeer tevreden. Oorzaak van de lekkage was snel gevonden. Ook kon er op kort termijn een afspraak ingepland worden voor het herstel. Communicatie was top; telkens snel reactie op de vragen. Aardige mensen, goed geholpen en een goed resultaat. Kortom; goed bezig!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Westwoud
    Beoordeeld op 11 jan 2020
    Badkamermeubel en douchewand
    Het werk is netjes uitgevoerd. Communicatie liet te wensen over. Daardoor heeft de klus me meer gekost dan we van tevoren overeen waren gekomen. Zou ze om deze reden niet nog een keer vragen een klus te doen.

Geachte, U heeft spullen besteld bij een bouwmarkt en deze waren niet compleet. Wij hebben uiteindelijk de ontbrekende onderdelen op uw verzoek alsnog geleverd en geplaatst. Wij hebben hiervoor nogmaals langs moeten komen. Uiteindelijk is er slechts een tarief van € 50, voorrijkosten door ons in rekening gebracht door ons. Is toch niet onredelijk lijkt mij! Met vriendelijke groet, Roy Rodeha Loodgieters

Reactie geplaatst 11 jan 2020
  • Review door Petra, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 19 dec 2019
    Waterleiding en riolering: Nieuwe leiding aanleggen, Leiding(en) ve...
    Helaas is dit bedrijf heel erg tegengevallen. Na diverse afzeggen de klus geklaard . Maar na 2 maanden zagen we dat we lekkage hadden. Na een belletje kwamen ze langs en zeiden, dat het inderdaad hun fout was en ze het met de verzekering zouden regelen. Daarna niets meer van ze gehoord. Ze reageerde nergens meer op. Mail, sms. Bellen . Niets. Daarna rechtsbijstand ingeschakeld . Ook daar werd Niet op gereageerd . Echt heel slecht dus....... .nu al 6januari en nog steeds niets gehoord. .....en ook wel makkelijk om bij je antwoord niets over de rechtsbijstand te zeggen. ... daar konden jullie toch wel van begrijpen dat er niets geregeld was.Weer een week later. Nu 14 januari en nog steeds niets.nu 20 januari. Helaas nog steeds geen bericht..... misschien eens uitleggen wat zsm betekend. Nu 28 januari en nog steeds niets. Hoezo garantie. Ach we wachten pas sinds september.nu 27 februari en nog steeds niets.
    (Bewerkt op 27 feb 2020)

Beste mevrouw, De werkzaamheden zijn door ons correct uitgevoerd volgens uw opdracht. Tijdens het monteren heeft onze monteur per ongeluk het afvoertje van de cv ketel weggedrukt en is hierdoor helaas een lekkage ontstaan met als gevolg een vocht plek op de grond van de garage. Wij hebben dit aan onze verzekering doorgegeven en zij nemen de afwikkeling over. Dat u ons beticht dat we niet reageren is niet terecht! Wij zijn er vanuit gegaan dat alles inmiddels was afgerond. Naar aanleiding van uw review zullen wij contact opnemen met onze verzekeraar en zullen u dan ook zo spoedig mogelijk een terugkoppeling geven

Reactie geplaatst 19 dec 2019
  • Review door Pieter, Julianadorp
    Beoordeeld op 19 dec 2019
    Badkamer: Vervangen meubels, Vervangen sanitair
    Enorm tevreden na de klus (plaatsen wastafelmeubel). Zeer nette, sociale en vriendelijke mannen die snel en goed het werk afleverden. Na onverwachte lekkage stonden ze dezelfde middag nog op de stoep (zelf geen haast want nog niet woonachtig in de woning). Aanbeveling!
  • Review door Ralf, Beverwijk
    Beoordeeld op 31 jul 2019
    Lekkage: Beschadigde leidingen
    Netjes op tijd, heldere communicatie en klus snel uitgevoerd.