Rodeha

Rodeha beoordelingen (124)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 14 jul 2023
    Bad plaatsen
    Rommelige afwerking, lelijk en dik gekit, ongelijk getegeld.
    (Bewerkt op 14 sep 2023)

u bent echt niet bekend bij ons! Wij hebben geen bad geplaatst Ik zal dit aangeven bij Werkspot om deze review te verwijderen want ben bang dat u ons verwisselt met een ander bedrijf

Reactie geplaatst 14 sep 2023
  • Review door Fouad, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 12 aug 2021
    (Bewerkt op 15 aug 2021)

Beste heer Moussati, Waarom deze review?? De opdracht voor uw wasmachinekraan is naar behoren door ons gemonteerd. U wilde nog een opdracht aan ons geven en hebben talloze keren getracht met u een afspraak te maken maar steeds kwam het u niet uit. Vervolgens horen we maanden niets meer en dan plaatst u deze review.

Reactie geplaatst 15 aug 2021
  • Review door Jim, Beverwijk
    Beoordeeld op 8 mrt 2021
    Repareren: Douche
    Werk is goed en netjes uitgevoerd. Zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Egmond aan Zee
    Beoordeeld op 26 feb 2021
    Lekkage: Beschadigde leidingen
    Dit bedrijf heeft de volgende dag al de lekkage doeltreffend opgelost. Sympathieke vakman!
  • Review door Sayed, Hoofddorp
    Beoordeeld op 30 jul 2020
    (Bewerkt op 4 aug 2020)

Beste, Uw opdracht is geplaatst in 2 en is toen naar uw volle tevredenheid door ons uitgevoerd. Wij willen graag weten waarom u na 4 jaar deze beoordeling plaatst. U heeft nimmer laten weten dat er iets niet goed zou zijn.

Reactie geplaatst 4 aug 2020
  • Review door Erik, Schagen
    Beoordeeld op 3 jun 2020
    Badkamer: Complete renovatie; 5 m2
    Alleen maar ellende met deze mensen. Maken de grootste fouten maar de schuld ligt altijd bij een ander. Leidingen achter de vaatwasser. Mag/kan niet (Basiskennis loodgieter) Verkeerd gaskraantje gebruikt. Mag/kan niet (Basiskennis loodgieter) Ingediende factuur veel meer dan offerte, zonder overleg. Warmwaterleiding en gasleiding van boven naar beneden ongebeugeld door het hele huis geplaatst. Eerste werkdag: 8:00 - 8 :30 afgesproken. 8:50 pas aangekomen. 12:30 al naar huis, klagen over leidingwerk en vloer. Afvoer douche drain lekt(3x), geen afschot in afvoer. Warm/Koud leidingen douche niet omgelegd. Hierdoor nieuwe douche thermostaat moeten regelen. Schuld weer bij een ander... Douchewand verkeerd gemonteerd, eerste wand zomaar gemonteerd zonder op te meten. Schuld weer bij een ander... Spiegelkast kier van 1cm Meerwerk vragen. Terwijl ze elke dag voor 13uur zijn vertrokken en minder werk aan de klus hebben gehad. Kortom een en al ellende met deze mensen
    (Bewerkt op 8 jun 2020)

Beste heer, Volgens ons is deze opdracht van september 2. U had problemen met de keukenleverancier over het leidingplan weet u nog? Wij hebben het volgens opdracht van de keukenleverancier de leidingen aangepast. Gasleiding heeft een juiste gaskraan in de keuken en is gebeugeld en gaat voor het grootste deel door de koof en hebben wij met u besproken. U heeft geen uurloon met ons afgesproken en hebben uw badkamer volgens uw wensen verbouwd. We hebben met u ook besproken wat er tijdens het slopen naar voren kwam waar wij veel meer werk aan hebben gehad. Dat u ons voortdurend bestookt met reviews met onwaarheden en beledigingen met een vals account is niet onze stijl!! Wij komen onze garantie na en staan altijd open voor een gesprek. Helaas kiest u voor een andere stijl.

Reactie geplaatst 8 jun 2020
  • Review door Danny, Hoorn
    Beoordeeld op 19 mei 2020
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren
    De mannen kwamen iets eerder dan de afgesproken tijd. Geen probleem voor mij. Na een kort overleg gingen ze aan het werk. De vorstvrije buitenkraan is keurig gemonteerd. Ik ben blij met het resultaat. Een volgende keer zou ik weer met Roy in zee gaan. Nogmaals bedankt.
  • Review door Janny, Julianadorp
    Beoordeeld op 1 mei 2020
    Toilet renovatie: 2 m2; Hangend
    De mannen hebben keurig werk geleverd. Ook een ander sanitair probleem ( vocht in plafond badkamer) werd keurig opgelost. We zijn heel blij met onze toilet renovatie.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard
    Beoordeeld op 13 apr 2020
    Badkamer: Complete renovatie; 5 m2
    Ga NIET met deze mensen in zee !! De renovatie van onze badkamer is in juni 2019 gestart en nog is deze niet af!! Garantie op de montage ? Onze douchecabine staat nog steeds los , dit was het tweede exemplaar nadat de eerste totaal verknalt was door Rodeha, lekte aan alle kanten en kon niet goed geplaatst worden doordat er een grote fout was gemaakt met het afschot van de vloertegels. Dit is lang niet het enige wat mis ging, slechte communicatie , leugens , zonder onze toestemming geld gedeclareerd bij de leverancier ( helaas ook ontvangen en in eigen zak gestoken) alles ontkennen terwijl bewijs geleverd is. Rodeha reageert nergens meer op . Wat een drama, 2 andere loodgieters hebben het werk van Rodeha bekeken en spraken schade van de fouten die gemaakt zijn. Waarschijnlijk zal Rodeha wel op deze post reageren , erg laf om nu wel te reageren, had netjes geweest om de afspraken na te komen en te reageren op mail en telefoon. Foto's zeggen genoeg mensen.
    (Bewerkt op 15 apr 2020)

De bron van uw ontevredenheid is uw Sanitairlevenacier Q1 Heerhugowaard!! Alle spullen heeft u bij dit filiaal besteld en dan worden wij als installateur geconfronteerd met het volgende...... Wandtegels tekort waardoor tegelzetter niet verder kon Nalevering tegels verkeerde kleur, tegelzetter weer verder. Doucheset incompleet. Wij hebben uw douchecabine geplaatst en na een week gaf u aan dat Q1 de verkeerde had geleverd. Tweede douchecabine incompleet. U gaf na na drie weken aan dat u eigenlijk de witte stopcontacten wilde vervangen voor zwarte. Het kabeltje hoort in een kabelgoot, hadden wij geplaatst!? Alles hebben wij met u in overleg gedaan! Wij hebben ook in overleg met u een nota gezonden naar Q1 Sanitair wegens derving van uren door de fouten in levering en zij hebben dit betaald aan ons. Lijkt mij terecht toch? Douchevloer is echt niets mis mee, onze tegelzetter zit reeds 45 jaar in het vak en maakt alleen maar prachtig tegelwerk en dus herken ik uw opmerking niet!

Reactie aangepast 15 apr 2020