Rodeha

Rodeha beoordelingen (124)

• Review door Dennis, Spanbroek
    Beoordeeld op 28 feb 2019
    Badkamer: Vervangen meubels, Vervangen sanitair; 4 m2
    Afgelopen 3 weken Roy en Bert (rodeha) over de vloer gehad voor het maken van een nieuwe badkamer, van een trapkast boven een nieuwe w.c. en van een gaskachel naar centrale verwarming door het hele huis. We zijn ontzettend blij met het resultaat Roy en Bert zijn echte vakmannen en maken er iets onwijs mooi van. Duidelijk in de communicatie komen afspraken na denken mee met de klant om tot een zo mooi mogelijk eind resultaat te komen. Wij zouden Rodeha dan ook aan iedereen aanraden. Nogmaals ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wieringerwerf
    Beoordeeld op 29 jan 2019
    Beoordeeld op 4 jan 2019
    Wasbak en kraan installeren
    Mooi resultaat afgeleverd in korte tijd. Daarnaast ook klein extra klusje gedaan zonder meerprijs. Zou hen zeker opnieuw inschakelen en aanraden!
  • Review door Ronald, Sint Pancras
    Beoordeeld op 6 nov 2018
    Wastafelkraan vervangen
    Lekkende kraan laten vervangen door de heren van Rodeha. Snel en keurig gewerkt. Een aanrader voor loodgietersklussen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoorn
    Beoordeeld op 31 okt 2018
    Badkamer: tussen tegels in douchevloer opnieuw voegen en kitten; 2 m2
    Ze belde keurig op tijd dat ze wat later kwamen ivm een andere klus. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk en de netheid waarmee gewerkt wordt. Wij zouden ze zeker weer vragen voor een volgende klus.
  • Review door Siem, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 okt 2018
    Stortbak vervangen (2x)
    Top! Snelle reactie, vaste prijs en alles volgens afspraak gefixt.
  • Review door Ursie, Hoofddorp
    Beoordeeld op 26 sep 2018
    Plaatsen badkamermeubel + wastafel
    Er is netjes en vlot gewerkt. Tijdens de klus werd met mij overlegd en geadviseerd; met de klant meegedacht. Alles is vakkundig geïnstalleerd. Oude spullen zijn keurig afgevoerd. Deze vakmannen van Rodeha kan ik vol vertrouwen aanbevelen.