Roba Vloeren
Beoordeling: 5 van 5557 reviews

• Lex, Domburg

Beoordeeld op 8 mrt 2023
    vloer uitvlakken en tegelen
    Het is al even geleden, maar heel erg tevreden!
  • Leendert, Goes

Beoordeeld op 14 sep 2019
    Vloer verwarming: 64 m2; Nieuwe vloerverwarming installeren
    De werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd. Erg fijn in de communicatie en komt gemaakte afspraken na. Daarnaast heel klantgericht en denkt mee aan oplossingen en is altijd bereid om toelichting te geven.
  • W, Kapelle

Beoordeeld op 8 feb 2019
    Badkamer: Vervangen meubels, Vervangen sanitair, Wastafel, tegels v...
    Onze ervaring met Roba Vloeren is uitstekend. Alles is naar onze wens uitgevoerd. Goede communicatie, vaste kontaktpersoon, afspraken worden nagekomen . De kwaliteit van het werk is prima , prijs vinden wij niet te hoog. Wij zullen Roba Vloeren zeker aanbevelen .
  • Fam. Flikweert

Beoordeeld op 14 mrt 2018

Tegelen woonkamer en keuken.

Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Recht door zee jongens die met je mee denken. Daarnaast leveren ze mooie kwaliteitsproducten tegen wel heel scherpe tarieven. Zelf leggen of op het laatste moment toch nog door hun laten doen, ook geen probleem! Toen ze binnen kwamen zagen ze dat wij er (door omstandigheden) nog niet aan toe waren gekomen om de vloer in de hal te voegen. Zonder vragen werden de spullen uit de bus gehaald en hebben ze die vloer gevoegd. Als dat geen top service is weet ik het ook niet meer!
  • Dhr. van Straten

Beoordeeld op 14 mrt 2018

Vloerverwarming leggen in woonkamer.

Roba Vloeren heeft mijn vloerverwarming geleverd en ingefreesd. Alles volgens afspraak en hele nette prijs.
  • Tim, Vlissingen

Beoordeeld op 13 feb 2018
    WC en Douchecel compleet afleveren ( mag tegel op tegel )
    Vaklui die weten waarmee ze bezig zijn , daarbij vriendelijk en zeer korekt . Ze beschikken ook over de juiste gereedschappen en materialen . Snel van begrip als er iets moet worden aangepast .