Rich Bouw

Rich Bouw beoordelingen (36)

• Review door B., Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 27 jul 2019
    Bestrating: 30 m2; Tuin of Patio; Tegels
    Zelfs met bloedheet weer vlot en keurig 30m2 terras aangelegd.
  • Review door Petra, Ridderkerk
    Beoordeeld op 22 jul 2019
    Tuin aanleggen: 50 m2; Bestaande tuin vervangen
    Richard reageerde heel snel en is duidelijk in wat wel en niet kan. Komt afspraken goed na en de communicatie is uitstekend. Door omstandigheden duurde het iets langer dan hij vooraf gepland had. Voor ons geen probleem maar hij heeft toch zijn uiterste best gedaan om de klus toch zo snel mogelijk af te hebben, geweldig! Het resultaat is erg mooi geworden en we kunnen niet wachten om de tuin verder in te richten. Zeker een aanrader als je een betrouwbaar bedrijf zoekt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dirksland
    Beoordeeld op 6 jun 2019
    Herbestraten oprit bestraten voor en achtertuin (160m2)
    Goeie en harde werker. 150m2 bestrating aangelegt, zijn zeer tevreden met het geleverde werk. goede communicatie en samenwerking.
    (Bewerkt op 4 okt 2025)
  • Review door Art, Ouderkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 3 apr 2019
    Bestrating: 60 m2; Tuin of Patio; Bakstenen
    Richard reageerde snel op de door mij opgegeven klus en was heel duidelijk met zijn prijs en de mogelijkheden. Een afspraak was snel gemaakt en hij kwam zijn afspraken goed na. Ben erg tevreden over zijn communicatie en de uiteindelijke uitvoering. Het terras ziet er geweldig uit en mijn handen jeuken om het verder in te richten. Ik kan iedereen hem van harte aanbevelen. !!!
  • Review door Foka, Ridderkerk
    Beoordeeld op 24 feb 2019
    Tuin aanleggen: We weten wat we willen; stapsgewijs zaken aanpakken...
    Richard heeft in de afgesproken tijd onze tuin keurig gerenoveerd. Bestraat, borderbakken gemetseld, hout-beton schutting met poort gezet en zelf een pergola van 5,5 m gemaakt. Alle overleg verliep soepel en wij zijn zeer content met het resultaat.
  • Review door Wim, Den Haag
    Beoordeeld op 10 feb 2019
    Bestrating: 15 m2; Terras of balkon; Tegels
    Richard heeft het terras in onze achtertuin ontzettend mooi gelegd. Omdat het contact en het werk zo ontzettend goed verliep hebben wij Richard gevraagd of hij de tegels in onze voortuin ook wilde leggen. Binnen twee dagen waren de voor- en achtertuin klaar. Voor een volgende klus zullen wij Richard zeker weer bellen. Richard, bedankt! Wij gaan genieten!
  • Review door Nikolai, Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 24 dec 2018
    Voortuin bestraten
    Richard is een top vent. Binnen 2 dagen 85m2 bestraat. Veel kennis en een harde werker.
  • Review door Petra, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 28 nov 2018
    Plaatsen tuinschutting
    Richard reageert snel, na offerte goede afspraken gemaakt. Prijs kwaliteit prima. Heeft een schutting geplaatst in de tuin. Dit naar volle tevredenheid. Niet twijfelen, maar dóen deze man.
  • Review door Thea, Poortugaal
    Beoordeeld op 24 nov 2018
    Tuin bestraten / bestaand afvoeren/ schutting platen
    Richard, hij doet wat die zegt, een toppertje, tuin opnieuw bestraat en schuttingen geplaatst, hij is zeker een aanrader.
  • Review door Niels, Rockanje
    Beoordeeld op 18 nov 2018
    Bestraten
    Heeft netjes de oprit aangelegd, geen rare dingen achteraf prijs zoals afgesproken. We zijn erg tevreden, hij is een echte vakman.