Rich Bouw

Rich Bouw beoordelingen (36)

• Review door Rianne, Arkel
    Beoordeeld op 10 aug 2020
    Schutting of hek plaatsen: Hout; Achtertuin
    Snelle en goede communicatie. Denkt in oplossingen en geeft goed aan wat mogelijk is. Klus binnen twee dagen na plaatsing oproep voltooid! Wij zouden Richard zeker weer benaderen bij een volgende klus.
  • Review door Ria, Barendrecht
    Beoordeeld op 6 aug 2020
    Bestrating: 35 m2; Tuin of Patio; Tegels
    Richard is een vakkundig man. Levert goed werk af en is een gezellige man. Zeer zeker aan te bevelen. Top👍
  • Review door bart, Zegge
    Beoordeeld op 14 jul 2020
    Bestrating: 20 m2; Tuin of Patio; Klinkers
    Keurig bestraat in mijn nieuwe berging en met 4 man sterk was de klus snel geklaart! Ook buiten nog een stukje bestraat en opnieuw opgehoogd. Vriendelijk ; Behulpzaam; vakkundig; Top gedaan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenbergen
    Beoordeeld op 20 jun 2020
    Tuinontwerp
    Wat een topper. We hebben een geweldige nieuwe droom tuin. Richard is een gezellige vakman die top werk levert. Onze tuin is danzij Richard een geslaagd project geworden. Tevens een mooi tuinhuis afgebouwd. Nu is het genieten in onze prachtige tuin. Ik raad iedereen deze vakman aan! Groetjes Dennis
    (Bewerkt op 31 mei 2021)
  • Review door Marlon, Rotterdam
    Beoordeeld op 1 okt 2019
    Bestrating: 34 m2; Tuin ; Beton tegels (hergebruik)
    De bestrating ligt er tip-top bij! Precies wat ik had gevraagd is ook gebeurd. De hergebruikte betontegels liggen netjes onder afschot op een bedje van zand. Al met al was het hele werk super snel gedaan. Dag 1 de tuin bekijken; dag 2 tuin leeghalen/voorbereiden; dag 3 bestraten en klaar. Erg blij mee. Bedankt nog!!!
  • Review door Rob, Barendrecht
    Beoordeeld op 21 sep 2019
    Bestrating: 60 m2; Tuin of Patio; Tegels
    Richard komt zijn afspraken keurig na. Levert prima werk regen een redelijke prijs.