Rich Bouw

Rich Bouw beoordelingen (36)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Kaatsheuvel
    Beoordeeld op 9 nov 2018
    40 m2 verzakt terras ophogen
    Richard heeft het terras netjes met 5 cm verhoogd. Hij reageerde snel op het aanbod. De genoemde prijs in de eerste mail was niet de volledige prijs, waardoor de selectie op prijs op deze website deze keer anders uitpakte. Uiteindelijk ligt het terras er weer netjes bij voor een aanvaardbaar bedrag.
  • Review door Dave, Barendrecht
    Beoordeeld op 30 okt 2018
    Tuin afmaken (kleine klus, zo gepiept)
    Super, binnen 2 werkdagen na offerte gerealiseerd. Goed zakelijk contact, geen verrassingen.
  • Review door Jan, Breda
    Beoordeeld op 16 sep 2018
    tuin renoveren
    Richard is een harde werker, hij doet zijn best om de klus zo snel en goed mogelijk te klaren.
  • Review door Ruud, Papendrecht
    Beoordeeld op 20 aug 2018
    Tuintegels ophogen en schutting plaatsten.
    Met Richard is het goede zaken doen. De kwaliteit van de geleverde materialen was zeer goed en mooi. Hij heeft onze tuintegels opgehoogd en en nieuwe schutting en tuindeur geplaatst van hardhout. Het ziet er weer allemaal weer erg netjes uit. We zullen Richard zeker weer vragen voor een volgend project.
  • Review door Jasper de Koning
    Beoordeeld op 18 jun 2018

Diverse werkzaamheden in de tuin

Richard heeft mijn tuin opnieuw aangelegd en daarbij diverse werkzaamheden verricht. Tegels opnieuw geplaatst, de tuin opnieuw verhoogt, schuttingen geplaatst, verlichting geplaatst. Mede door zijn inzet en doorzettingsvermogen zijn we heel blij met het resultaat en we zullen hem zeker opnieuw willen hebben voor een volgende opdracht!