RGC Bouw

RGC Bouw beoordelingen (22)

• Review door Mark, Leiderdorp
    Beoordeeld op 4 mrt 2026

Binnendeur plaatsen of vervangen: 3 deuren; Reguliere deur

De klus verliep probleemloos. En snel geklaard.
  • Review door Naomi, Leiden
    Beoordeeld op 24 feb 2026

Binnendeur plaatsen of vervangen: 1 deur; Reguliere deur

Toppertjes!
  • Review door Kimberley, Leiderdorp
    Beoordeeld op 16 jul 2025

Wand- of vloertegels zetten: 3 m²; Vloer; Keuken

Wij hebben een partij oude antieke Franse tegels laten leggen in cement, als aanvulling op een bestaande vloer in onze keuken. Rob en zijn collega hebben dit op zeer professionele wijze gedaan. Ze dachten actief met ons mee, hielden oog voor detail en zorgden voor een prachtig, harmonieus eindresultaat. We zijn erg tevreden met hun vakmanschap en de fijne samenwerking.
  • Review door Laura, Leiden
    Beoordeeld op 5 jul 2024

Schilderwerk buiten: Ramen, luiken en deuren

Uiteindelijk i.v.m. verkoop woning geen schilderwerk meer laten doen, wel andere klussen waaronder reparatie houtrot. Prettige communicatie met RCG bouw, reageren snel en laten steeds weten hoe het ervoor staat. Alle klussen naar tevredenheid gedaan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiderdorp
    Beoordeeld op 6 mei 2024

Zolder renoveren: Verlichting, Isolatie, Stucen

We zijn tevreden met het resultaat 🙂. Onze zoon geniet nog steeds van zijn gerenoveerde zolderkamer.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 8 apr 2024

Badkamer: 6 m²; Vervangen meubels

Rob en zijn collega hebben bij ons een badkamermeubel en handdoekradiator geplaatst. Ze waren snel beschikbaar en goed bereikbaar. De communicatie ging ok en ze hebben onze wensen opgepakt. We zijn blij met het eindresultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 19 nov 2023

Huisrenovatie: Woonkamer / eetkamer

RGC bouw heeft bij mij de benedenverdieping verbouwd: keuken en houten vloer verwijderd, keuken voorbereiding uitgevoerd, wanden en plafond gestuukt, verlichting aangebracht en koofje gemaakt boven het keukenblok, schilderwerk uitgevoerd en nieuwe deuren geplaatst. Prettige samenwerking en de klus was snel en binnen de tijd afgerond. Rob reageert snel, denkt mee met de verbouwing en komt met praktische oplossingen. Hij geeft een goede inschatting van de kosten en de tijd die hij nodig heeft voor de verbouwing. Wat ik erg belangrijk vond is dat hij samenwerkt met andere zelfstandigen zo is het stucwerk door een stukadoor de gedaan, elektra door een elektricien, timmer werk door een timmerman, gebruik maken van elkaars expertise. Het resultaat is erg mooi geworden.
  • Review door Wil, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 23 sep 2021

Toilet renovatie: 2 m2; Hangend

Zeer tevreden prachtig toilet gemaakt. Vriendelijke mensen een aanrader.
  • Review door Frits, Leiden
    Beoordeeld op 10 feb 2021

Binnenmuur plaatsen: 4 muren; Schilderen, Isolatie

Wij hebben onze zolder laten verbouwen door RGC Bouw: Rob en Albert. Het ging om het plaatsen van 4 binnenmuren, een vliering incl vlizotrap, spotjes, electra, 3 deuren en het afwerken: stucen en verven. Wij zijn heel erg tevreden over het resultaat! We hebben een prachtige zolder, alles werkt en onze verwachtingen zijn waargemaakt. Rob en Albert zijn hele vriendelijke mannen, ze zijn op tijd en ze houden zich aan de afspraken. Ook wanneer we iets anders wilden kon dat: ze denken mee met de klant. Zo hebben ze bijvoorbeeld 1 muur behangen ipv geverfd. Ook hebben we zelf tijdens de verbouwing kunnen aangeven waar de vlizotrap moest komen en waar de stopcontacten en spotjes. Dat was heel fijn, omdat je tijdens de verbouwing dat veel beter kunt zien. Mochten we in de toekomst nog een keer iemand nodig hebben voor een klus, dan nemen we zeker weer contact op met RGC bouw. Op de foto's zie je hoe de zolder eruit zag voor en na de verbouwing.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiderdorp
    Beoordeeld op 4 dec 2020

Toilet renovatie: 1 m2; Hangend

Men kon snel aan de klus beginnen en goede kwaliteit geleverd. Denken mee tijdens het proces en bieden goede oplossingen aan. Belangrijker, we zijn zeer blij het uiteindelijke resultaat.