Reparatiedienst MPM

Reparatiedienst MPM beoordelingen (415)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Leusden
    Beoordeeld op 2 okt 2026

Reparatie witgoed: Oven / magnetron; Solitaire oven

Helaas lukte het niet in een keer om de reparatie uit te voeren omdat na open maken van de oven bleek dat het benodigde onderdeel toch niet op voorraad was. Gelukkig was het juiste onderdeel na een paar dagen binnen en kon de reparatie toen diezelfde dag uitgevoerd worden. Prettig contact en goed geholpen.
    Beoordeeld op 27 sep 2026

Reparatie witgoed: Vaatwasser; IKEA hygienisk

Mo werkt netjes en zorgvuldig en heeft ons probleem naar tevredenheid opgelost.
    Beoordeeld op 16 sep 2026

Reparatie witgoed: Oven / magnetron; Smeg. Model: B9GMX9

Snel, kundig en denkt mee met de klant. Ik kon ook op korte termijn een afspraak inplannen. Top.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 9 sep 2026

Reparatie witgoed: Wasmachine; Bosch Home Professional

• Review door Inge, Amersfoort
    Beoordeeld op 9 sep 2026

Reparatie witgoed: Vaatwasser; Siemens, SI6P1S

Snelle service en eerlijke beoordeling van onze defecte vaatwasser.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vianen
    Beoordeeld op 6 sep 2026

Reparatie witgoed: Wasmachine; Aeg bovenlader plt355301

€ 85- €150 stond er dat er verwacht werd , dus €247 viel wat tegen .

Beste klant, Bedankt voor uw review. Wij begrijpen dat het totaalbedrag hoger is uitgevallen dan de genoemde indicatie van €85–€150. Deze indicatie betreft echter de expertise en reparatiewerkzaamheden; benodigde materialen/onderdelen worden apart berekend. In uw situatie moest een nieuw onderdeel worden besteld en gemonteerd. De kosten hiervan zijn vooraf zowel telefonisch als via WhatsApp met u besproken. Daarnaast hebben wij meer tijd aan de reparatie besteed dan uiteindelijk in rekening is gebracht en zijn wij u hierin tegemoetgekomen. Wij hebben de afgesproken werkzaamheden uitgevoerd en zijn van mening dat de berekende kosten reëel en correct zijn. Met vriendelijke groet, Reparatiedienst MPM

Reactie geplaatst 8 sep 2026
  • Review door Chandrika, Almere
    Beoordeeld op 24 aug 2026

Reparatie witgoed: Oven / magnetron; CSG856RB6 bosch

Beoordeeld op 24 aug 2026

Reparatie witgoed: Oven / magnetron; Arag Ox6011CR 12uu/A3

Beste mevrouw/heer, Wij vinden deze negatieve recensie niet terecht, omdat wij bij u geen reparatie of werkzaamheden hebben uitgevoerd. U heeft via Werkspot contact met ons opgenomen voor een reparatieverzoek. Naar aanleiding hiervan hebben wij meerdere keren geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen om een afspraak in te plannen. Helaas hebben wij u niet kunnen bereiken en is er uiteindelijk geen afspraak met ons tot stand gekomen. Voor zover wij begrijpen, heeft u de reparatie vervolgens door een ander bedrijf laten uitvoeren. Wij kunnen daarom niet verantwoordelijk worden gehouden voor de uitgevoerde werkzaamheden of uw ervaring daarmee. Wij beschikken tevens over de contactgegevens en belhistorie waaruit blijkt dat wij meerdere keren hebben geprobeerd u te bereiken. Wij verzoeken u daarom vriendelijk deze recensie bij ons bedrijf te verwijderen, aangezien wij geen werkzaamheden bij u hebben uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Reparatiedienst MPM

Reactie geplaatst 31 aug 2026
  • Review door Roos, Amsterdam
    Beoordeeld op 12 aug 2026

Reparatie witgoed: Afzuigkap; Eurokappa

Fijn en snelle hulp verlening!
  • Review door Demi, Utrecht
    Beoordeeld op 12 aug 2026