Bekijk alle vakmensen

R.H. Bouw ondernemingen

Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Papenhoven
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Kozijnspecialist
 • Timmerman
 • Dakspecialist

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 51553864

R.H. Bouw ondernemingen Rechtsvorm: Eenmanszaak Activiteiten SBI-code: 4120 Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw, bouw werkzaamheden in breed spectrum. Relevante certificering: Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden, VCA. Werkzaamheden en specialisatie in diversen bouw werkzaam algemeen.

Portfolio

Reviews (11)

 • Dakgoot: 4 m; Vervangen
  Waardeloze uitvoering van de opdracht. Ze moesten een afvoer van een platdak maken. Deze is veel te hoog gemaakt, zodat er veel water bleef …
  Lees meer
  Venlo
  Bedankt voor het onder onze aandacht brengen van deze review. Wij betreuren het ten zeerste dat u dit zo heeft ervaren. In januari 2021 is ons eerste contact geweest. Wij hebben u er toendertijd meerdere malen op alert gemaakt dat de weersomstandigheden het feitelijk niet toelieten om een nieuwe afvoer te plaatsen op dat moment i.v.m. de sneeuwval(len) in de desbetreffende periode. Echter stond u erop, deze opdracht toch uitgevoerd te willen hebben met alle gevolgen van dien. Gelijktijdig heeft uzelf tussentijds zonder overleg provisorisch diversen plaatsen dicht gekit. De bestaande dak- details waren tevens in dermate slechte staat, wat ook meermaals is besproken maar tot onze grote spijt. Naar uws inziens is de lekkage derhalve veroorzaakt door ons t.g.v. een foute combinatie. Wij betwisten dit ten zeerste! Wij hebben ten alle tijden gehoor gegeven aan uw berichten. Tevens hebben wij uw email bericht ontvangen waar wij uitgebreid op zullen reageren. Met vriendelijke groet, R.H. Bouw
 • Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; In overleg
  raadt vakman aan
  Prima
  Meerssen
  H Oskam
  Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij waarderen dit ten zeerste. Met vriendelijke groet, R.H. Bouw Ondernemingen.
 • Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Lichtkoepel plaatsen
  raadt vakman aan
  Prima werk, aardige lui, netjes opgeleverd!
  Weert
  robin Lantinga
  Bedankt voor uw vertrouwen in R.H. Bouw Ondernemingen. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij graag. Met vriendelijke groet, R.H. Bouw Ondernemingen.
Bekijk alle reviews