PAN Totaalonderhoud

PAN Totaalonderhoud beoordelingen (4)

Beoordeeld op 2 mei 2010

Spuiten van stucwerk plafond

Geholpen door Nils en Alex. Absolute aanrader. Zeer netjes afgeplakt; strak en mooi dekkend gespoten met goede Sigma verven. Wij hadden elders de kleur uitgezocht op basis van een kleurenwaaier. Nils waarschuwde ons terwijl hij bezig was dat het misschien niet mooi zou worden. En gelukkig maar, want hij had gelijk! Zeer behulpzaam en heel flexibel werd door PAN de planning direct aangepast en binnen enkele dagen was alles alsnog in een erg mooie kleur gespoten. Goed en snel. Spuiten bleek bovendien veel goedkoper en mooier dan laten rollen. Toppers!
    Beoordeeld op 7 apr 2010

Spoed: houtwerk achterpui schilderen + klein beetje hout vervangen

Nils Mulders van PAN is een hardwerkende goede vakman en een prettige persoon. Het schilderwerk en de houtreparaties zien er uitstekend uit. En dat voor een lage prijs! Ook betrouwbaar: een ruit waar tijdens de werkzaamheden een barstje in kwam, was de volgende dag alweer vervangen. De buren hebben hem ook al gevraagd hun achterpui te doen. Mochten we zelf in de toekomst een klus willen laten uitvoeren, klop ik zeker weer bij hem aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Velserbroek
    Beoordeeld op 22 mrt 2010

raamkozijnen begane grond

Het schilderwerk ziet er strak uit en we zijn heel tevreden met het geleverde werk van Pan. voor de schilder, Auke, een extra bedankje.!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend
    Beoordeeld op 2 dec 2009

Tuindeur plaatsen in bestaand raamkozijn

PAN Totaalonderhoud V.O.F. was zeer flexibel en kon op korte termijn de opdracht uitvoeren, vakman (Rinus) was zeer bekwaam en adviseerde ook over andere nog uit te voeren opdrachten. Ik zal in de toekomst zeker nogmaals van hun diensten gebruik maken