Paalman Installatie en Service

Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Holten
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Installatiebedrijf

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 70993424

Paalman Installatie en Service is een allround installateur welke voornamelijk werkzaam is in de particuliere markt. Door jaren lange ervaring op het gebied van zowel nieuwbouw, renovatie, verbouw, service en onderhoud kunnen wij ons makkelijk aanpassen aan de situatie en de behoefde van de klant. De werkzaamheden welke wij verrichten zijn: Aanleg van nieuwe installaties, aanpassingen aan bestaande installaties, service en onderhoud aan bestaande installaties. Bij ons kunt u terecht voor de volgende installaties: Gas, Water, Sanitair, Riolering, Verwarming, Ventilatie, Dak en Zinkwerk, Elektra.

Portfolio

Reviews (2)

 • CV-ketel vervangen, door comfort klachten in de gehele woning is de gehele cv installatie waterzijdig ingeregeld en de regeling aangepast naar wens van de klant, tevens is de mv installatie ingeregeld.
  raadt vakman aan
  Super tevreden, heel erg netjes gewerkt. Ook in de communicatie erg duidelijk. Zag het werk liggen en handelde uitstekend.
 • Na aankoop van een nieuwe woning door de klant is de verouderde meterkast vervangen. Na verloop van tijd bleken er ook nog elektra storingen aanwezig in de woning. Deze zijn opgespoord en hersteld.
  raadt vakman aan
  Is altijd bereikbaar en houdt zich altijd aan zijn afspraken. Afspraak is ook echt een afspraak. Communicatie is goed en kwaliteit van werk …