Oranje ER Klussenbedrijf

Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Haarlem
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Stukadoor
 • Vloerspecialist
 • Sloopbedrijf

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 82598053

( VOOR MEER FOTO’S + VIDEO’S ZIE MIJN INSTAGRAM PAGINA: Oranje ER Klussenbedrıjf ) Ik ben gespecialiseerd in alle voorkomende (ambachtelijke) stukadoors werkzaamheden. Muren zien er na het sierpleisteren ( spachtelputz ,Granol ,Marmerpleister, Metalicpleister ) zeer natuurlijk uit. Mijn bedrijf onderscheidt zich van andere stukadoorsbedrijven door ons flexibel op te stellen en niet te zeuren als uw huis te laat of te vroeg wordt opgeleverd.! Mijn motto is mouwen opstropen en zorgen dat uw huis zo snel mogelijk af komt, zonder verlies van kwaliteit. Wat kan ik? Gladmaken van wanden en plafonds na wegbreken van tegels in badkamer. Gladpleisteren, schuurwerk, gipsplaatafwerking, sierpleisteren: ( Spachtelputz , Granol , Marmerplast ) ook op kleur. Beton ciré, stucco in diverse kleuren , leem in div kleuren, Ornamenten en lijsten. Sausen Latexopbrengen met roller en blokwitter, Airless spuiten, ( Ook voor sterk vervuilde oppervlakken(b.v. Roken) Waar werk ik? Ik ben voornamelijk werkzaam in de regio: Noord Holland. Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Purmerend, Diemen, en de plaatsen in de omgeving. Zolang het binnen Nederland is, kan ik overal komen. Werkwijze: Na het ontvangen van uw contactgegevens wordt er een afspraak gemaakt om zo snel mogelijk bij u thuis te komen kijken . Er wordt met u overlegd welke werkzaamheden u wilt laten verrichten. En uiteraard is ons advies gratis. Wij overleggen met u het tijdstip en de aanvang. Er wordt met u overlegd wat de prijs is. Er wordt met u overlegd wanneer we beginnen en de duur van de werkzaamheden. Prijs: Wat niet geheel onbelangrijk is, zijn de kosten. Zoals bij vele werkzaamheden hangt er ook aan het werk van een stukadoor een prijskaartje. Doordat elk soort stucwerk precisiewerk is en zeer afhankelijk is van de maatgeving, is het waarschijnlijk wel begrijpelijk dat het moeilijk is om via de telefoon, e-mail, fax of brief een exacte offerte te verstrekken. De prijs van het te leveren werk wordt mede bepaald door onder andere het te gebruiken soort materiaal, de ondergrond, wat de laagdikte is en of het te bewerken object mogelijk een voorbehandeling nodig heeft. bv. Afplakken van vloeren of en meubilair. Het plaatsen van hoeknaalden. Het aanbrengen van stuukgaas bij scheuren in muren en of plafonds. Zodoende wordt het dus heel lastig om een reële prijsopgave op afstand te geven zonder het te behandelen object van te voren te hebben bekeken. Wilt u wel graag weten wat het werk gaat kosten, neem dan contact met ons op via Werkspot en wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs!

Portfolio

Reviews (25)

 • Stucen: 1 m2 plafond
  raadt vakman aan
  Vakman die zich aan de afspraak houdt en een prima stukje werk aflevert. Plafond in het toilet is keurig gestuct. Zeker aan te bevelen!
  Hoofddorp
  Caroline Trapani
 • Stucen: 20 m2 wanden; 12 m2 plafonds
  raadt vakman aan
  Opdracht is uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke jongens, werken netjes en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zou ze zeker aanbevelen en …
  Leiden
  Jeroen Vos
 • Stucen: 15 m2 wanden
  raadt vakman aan
  Haarlem
  Sandra Spreeuw
Bekijk alle reviews