Onderhoudsbedrijf RCO

Onderhoudsbedrijf RCO beoordelingen (4)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Noordwijk
    Beoordeeld op 5 dec 2020
    Ventilatie systeem: Installeren
    maakt een offerte, komt met een start datum, bij afroep wordt aangegeven dat er een grotere klus is aangenomen.
    (Bewerkt op 7 dec 2020)

Beste Arno Weijs, van Medioinvest. Even een reactie op uw anonieme Review !!!! Ik ben inderdaad 2 x met een startdatum gekomen, leest u verder. 27 Okt heeft u de offerte ontvangen, incl. startdatum. ( geen reactie ) Half november wederom een nieuwe startdatum. ( geen reactie ) U reageert 3 December om maar eens af te spreken, wederom ruim na opgegeven startdatum.

Reactie geplaatst 7 dec 2020
    Beoordeeld op 9 apr 2019
    Vervangen ventilatierooster
    Het werk is goed uitgevoerd. Werkman is aardig, zeer kundig en reageert supersnel op vragen. Ook heel duidelijk over prijs en details. Kan RCO 100% aanraden.
  • Review door J, Katwijk
    Beoordeeld op 7 jan 2019
    'badkamer'-ventilator monteren in bovenlicht opslagruimte
    Er is door Ronald snel en accuraat een woonhuisventilator geplaatst. Alles is op 28/12/'18 snel geregeld hoewel het toch een drukke periode was met de feestdagen. Complimenten ook voor de plezierige communicatie!
  • Review door Stef en Mieke Wilts
    Beoordeeld op 19 dec 2018

Reinigen van ventilatiekanaal

Beste Ronald, Heden is in ons appartement (eigen woning) de afzuiging doorgeblazen door een medewerker van uw bedrijf. Berichten met klachten ontvangt waarschijnlijk regelmatiger dan berichten wanneer iets goed is uitgevoerd. Graag willen wij u opmerkzaam maken dat de persoon in kwestie die bij ons de afzuiging heeft geregeld dit op een fantastische wijze heeft gedaan. Gezellig en “in” is voor een praatje maar toch stug doorwerkt. Wat een sociale persoon. Wij hebben aan de Bruyn en Tak aanvraag gedaan voor een nieuwe motor, maar met dien verstande dat deze ook geplaatst gaat worden door diezelfde persoon. Jammer genoeg weten wij zijn naam niet. Met vriendelijke groet, Stef en Mieke Wilts