Nima schildersbedrijf
Schilderwerk buiten: aflakken pui, boeiboord en voordeur
Werkt netjes. Een misverstand over de verfkleur im overleg goed opgelost.raadt vakman aanDeventerBinnenschilderwerk: 13 raamkozijnen; 1 trap; Hele huis
Nima en collega's hebben een topprestatie geleverd. Efficiënt, netjes, beleefd. Goede prijs, goed werk en snel.raadt vakman aanApeldoornJoris MatlaBinnenschilderwerk: 2 trappen; alleen de trap
raadt vakman aanNIMA heeft onze trap in 2 kleuren geschilderd. Het eindresultaat is prachtig. NIMA werkt netjes en secuur. Prijs kwaliteit verhouding is pri…Lees meerDuivenC.R. StraatmanSchilderwerk buiten: Kozijnen, Dakgoten, Dakkapellen; 1 dakkapel; 1...
Ze hebben snel en goed werk afgeleverd. Zeer tevreden met het schilderwerk.raadt vakman aanArnhemAndor BuismanBinnenschilderwerk: 9 deuren; 9 raamkozijnen; Hele huis
raadt vakman aanOnze verbouwing is belangrijk voor ons en we willen mensen hebben die trots zijn op hun werk. Als mensen trots zijn, zijn ze blij in hun wer…Lees meerCuijkRuud Van BakelBinnenschilderwerk: 4 deuren; 13 raamkozijnen; Hele huis
Nima is vriendelijk, snel en werkt heel netjes. Prettig in contact, kortom een fijn en betrouwbare schilderraadt vakman aanArnhemSylvia VlaardingerbroekBinnenschilderwerk: 2 trappen; Gang
raadt vakman aanAls zeer prettig ervaren. Er wordt netjes gewerkt. Je merkt bijna niet dat ze aan het werk zijn. Alles volgens afspraak geschilderd en we …Lees meerDoetinchemSandra Massen-VosSchilderwerk buiten: Kozijnen, Dakkapellen; 1 kozijn; 1 dakkapel
Prima schilder, snel in communicatie en de opdracht snel gedaan. Dank!raadt vakman aanLentFlorien RauwsSchilderwerk buiten: Kozijnen, Dakgoten, Dakkapellen; 3 deuren; 8 k...
raadt vakman aanNima heeft onze hele buitenboel vakkundig geschilderd. Ook houtrot goed aangepakt. De klus was snel gedaan en de communicatie met ons was he…Lees meerNijmegenMarcel Wortel