Nick Maas Dakbedekkingen

Nick Maas Dakbedekkingen beoordelingen (18)

• Review door Beau , Den Bosch
    Beoordeeld op 16 okt 2023
    Dakrenovatie: Dak installeren op een nieuwe constructie; Plat dak
    Nick is vriendelijk en echte vakman. Heeft mij geholpen met het dekken van een nieuwe aanbouw, voor een eerlijke prijs vergeleken met andere bedrijven. Denkt mee met mij als klant en stelt zich flexibel op. Dank Nick en wellicht tot ziens!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Aarle-Rixtel
    Beoordeeld op 8 sep 2023
    Dakrenovatie: 30 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Snel, goed op tijd, vriendelijk, goed werk, voor een prima prijs! Dik tevreden op alle fronten!
  • Review door Martin, Nuenen
    Beoordeeld op 14 apr 2022
    Dakrenovatie: 26 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Nick is vanochtend om 7 uur begonnen en zojuist (10:45uur) alles keurig afgerond en opgeruimd. Super tevreden over zijn werk en hem direct gevraagd voor nog een klusje op ons balkon aan de voorzijde. Bij deze een dikke aanrader!
  • Review door Robert, Arcen
    Beoordeeld op 4 dec 2021
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; 55 m²; Plat dak
    Nick was op de afgesproken dag exact op het afgesproken tijdstip aanwezig. De werkzaamheden zijn vakkundig en perfect uitgevoerd, de communicatie verliep helder en open. Alles is netjes opgeruimd en Nick heeft zelfs meegeholpen om de zonnepanelen bij de buurman weer terug op de plaats te zetten. Kortom, ik raad Nick Maas Dakbedekkingen van harte aan. Hij maakt vakwerk tegen een zeer concurrerende prijs.
  • Review door Marc, Eindhoven
    Beoordeeld op 19 aug 2020
    Daken: 146 m2; Dak vervangen; Plat dak
    Echt een aanrader. Denkt mee aan de oplossing, is eerlijk, betrouwbaar en schakelt hulptroepen in voor grote klussen. Ons plan: - een bungalow ophogen met isolatie (incl. subsidie aanvraag voor ISDE) - de boei moest verhoogd worden - we moesten een WTW ventilatiesysteem aanleggen in de oude isolatielaag - er zouden oude elementen op het dak verwijderd worden (schoorsteen, oude pijpen) - nieuwe dakramen geplaatst (2x) van Velux (zelf besteld) - hierna zouden er zonnepanelen en sedum gelegd worden (dakdoorvoer) Al met al dus een complexe klus. Dat was geen probleem voor Nick, we konden in goed overleg de timing afstemmen en de juiste vaklui vinden voor sub-onderdelen. Nick kwam met een betrouwbaar en ervaren team en het is echt top opgeleverd.