N ten seldam

N ten seldam beoordelingen (7)

• Review door Martin, Assen
    Beoordeeld op 29 mei 2022

Bestrating: 35 m²; Tuin of Patio; Tegels

Deze week hebben Nick en Sander een nieuw terras aangelegd. Betrouwbaar, meedenkend, handige mannen, goed gereedschap, snel, flexibel, afmakers. Voor een volgende klus zou ik ze weer vragen.
  • Review door BJ, Emmen
    Beoordeeld op 25 mei 2022

Bestrating: 32 m²; Terras of balkon; Tegels

Zeer slecht! Meneer heeft gereageerd op mijn oproep inzake bestrating werkzaamheden. Afspraak met meneer gemaakt op Donderdag 19 Mei 2022, om op Zaterdag 21 Mei 2022 langs te komen. Deze afspraak is op Vrijdag 20 Mei 2022 nog eens bevestigd. Zonder bericht is meneer NIET op komen dagen. Op Maandag 23 Mei contact gezocht met meneer, het excuus was "Helemaal vergeten". Nieuwe afspraak gemaakt voor Dinsdag 24 Mei in de avond, maar wederom zonder bericht NIET op komen dagen. Zo ga je niet met mensen om. Als je geen tijd, of zin hebt, moet je niet reageren op Werkspot advertenties. Ik heb de whatsapp berichten opgeslagen en dien een klacht in bij Werkspot over deze handelswijze. Hommes,
  • Review door Debbie, Veendam
    Beoordeeld op 7 apr 2022

Tuin aanleggen: 20 m²; Bestaande tuin vervangen, Kleine aanpassinge...

Zand uitgraven, afvoeren en geel zand storten prima gedaan. Nick gaf aan ook te kunnen straten nou top dit laten doen. Het ligt er vooral erg slordig in allemaal hobbels en kuilen. Dit doorgegeven en gevraagd ernaar te komen kijken....natuurlijk is er al betaald dus is niet gekomen. Tevens werden gemaakte afspraken veel verzet.... Juist als startende ondernemer zal dit beter kunnen
  • Review door R, Nieuw-Roden
    Beoordeeld op 31 mrt 2022

Voortuin aanleggen: 25 m²; Nieuwe voortuin aanleggen

Nick is een jonge ondernemer die snel en goed werk levert en zeker niet te duur is ten opzichte van andere partijen. Hij heeft voor ons de bloembakken en tegels aangelegd op basis van ons eigen ontwerp/tekening. Dit hebben ze met 3 man in 1 dag gerealiseerd. Hij beschikt over professioneel materiaal. Het eindresultaat is mooi geworden en wij zijn tevreden. Wij bevelen Nick en zijn team zeker aan. PS: [De beplanting is door een andere hovenier uitgevoerd.]
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Coevorden
    Beoordeeld op 15 mrt 2022

Bestrating: 6 m²; Oprit; Tegels

Nette jongen, correct en beleefd. Harde werker en levert goed werk. Aan te bevelen.
  • Review door Rahma, Emmen
    Beoordeeld op 28 feb 2022

Grond afgraven of egaliseren: Bodem afgraven, Grond afvoeren

• Review door Liesbeth
    Beoordeeld op 28 feb 2022

Rooien grote conifeer.

Heel snel gereageerd en afspraak geregeld. Conifeer achterin de tuin waar geen machine kon komen dus handmatig weggehaald. Zware klus geklaard, alles afgevoerd en netjes achtergelaten. Ik ben heel tevreden.