Bekijk alle vakmensen

MoveNetjes

Beoordeling: 5 van 5555 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Utrecht
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Verhuisbedrijf

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 773274460000

Wij zijn een betrouwbaar verhuisbedrijf uit Utrecht . Al meer dan 8 jaar verzorgen wij grote/kleine verhuizingen over heel nederland Voor een complete verhuisservice of enkel de huur van een verhuislift met bediening, bel MoveNetjes 7 dagen in de week, snel, zorgvuldig en betaalbaar.

Portfolio

Reviews (5)

 • Wij hebben de spullen van Manuela van Prooijen verhuisd!
  raadt vakman aan
  Goed verhuisbedrijf! De mannen werken keihard en komen afspraken na. Een bedrijf dat ik zeker vaker zal inhuren voor verhuisklussen!
 • Beste Kristel, Bedankt voor het vertrouwen in Movenetjes! Klanttevredenheid en service vinden wij erg belangrijk! Ik hoop dat u een goede verhuizingsservice heeft gehad! Met vriendelijke groeten, Movenetjes
  raadt vakman aan
  Mijn ervaring met Movenetjes was erg fijn! De verhuizing liep erg netjes en de communicatie tussen mij en Jaber was erg fijn!
 • Beste Bas, We zouden het op prijs stellen als u een review wilt achterlaten op Werkspot! Hierdoor kunnen wij ook verder groeien! Alvast bedankt.
  raadt vakman aan
  Werkt hard, flexibel en oplossingsgericht, voor een goede prijs. Betrouwbaar en aardig. Heeft al aardig wat voor me vervoerd, was altijd zee…
  Lees meer
Bekijk alle reviews