Michon Askamp Totaalonderhoud
Beoordeling: 4.4 van 54.4552 reviews

• Mark, Den Haag

Beoordeeld op 4 feb 2018
    buiten schilderwerk, opdracht inmiddels geaccepteerd ! Bedankt voor de
    Schilderwerk heel goed uitgevoerd, er was een heldere communicatie waarbij alle afspraken nagekomen zijn. Ondanks het wat slechtere weer is de opdracht prima afgemaakt binnen de gemaakte afspraak. De schilders luisterde echt naar de wensen en gaven ook goed advies. Komende zomer komen ze in ieder geval de andere kant van het huis doen.
  • Mark, Delft

Beoordeeld op 22 jan 2018
    Schilderen/Spuiten van gehele nieuwbouw woning (binnenkant)
    Wij hadden een nieuwbouwhuis gekocht en zochten iemand die het gehele huis kon stucken + spuiten en een aantal muren ook in een specifieke kleur kon verven. Uiteindelijk gaan samenwerken met Michon, hij kwam op voorhand langs om alle wensen door te spreken en hierop volgde een nette prijs voor de gehele opdracht. Het werk is goed uitgevoerd echter komt dan de grote maar... Er zouden nog wat zaken afgewerkt moeten worden. Hiervoor zou hij terugkomen. Na bellen, mailen en appen geen reactie. Uiteindelijk hem wel te pakken gekregen en hij zou terugkomen met een planning... Nooit gebeurd .. we zijn nu meer dan een jaar verder . Nog maar eens gebeld. En ja hoor. Hij zou in de ochtend komen.. maar uiteindelijk nooit komen opdagen. Nu zijn we er klaar mee. Toch zonde. Mooie klus gedaan maar niet netjes afgewerkt is gewoon niet af. Kort om: afrader ivm communicatie en een klus afronden zoals het hoort.
    (Bewerkt op 21 mrt 2019)
  • Anoniem, Zoetermeer

Beoordeeld op 11 jul 2017
  • nick, Zoetermeer

Beoordeeld op 10 apr 2017
    plafonds spuiten eengezinswoning circa 150m2
    Uitstekende kwaliteit en klein puntje werd meteen opgelost. Communicatief ook prima, zijn zeer tevreden en zouden volgende keer weer voor ze kiezen.
  • Walter, Den Haag

Beoordeeld op 24 mrt 2017
    Schilderen huis in Ypenburg (Den Haag)
    Ik ben niet tevreden over het buitenschilderwerk dat door de schilders van Michon Askamp is uitgevoerd. Het schilderwerk is slordig en houtrot problemen zijn onprofessioneel opgelost. Op diverse plaatsen zit er verf naast de kozijnen (zie bijlage). Houtrot problemen zijn verholpen met een paar losse stukjes hout en een hoop pasta (zie bijlage). Dit heeft tot gevolg dat na 1,5 jaar een dure reparatie uitgevoerd moest worden omdat er nog veel meer houtrot optrad door binnendringend regenwater. Het schilderwerk is uitgevoerd met zijdeglans verf van Sigma coating. Volgens de heer Askamp zijn de problemen te wijten aan de verkeerde verfkeuze en de houtsoort (vurenhout). Navraag bij een professioneel schildersbedrijf doet dit af als "amateuristische prietpraat". Ik heb de mogelijkheid geboden voor herstel van de onvolkomenheden, Er is daarop nog wat meer pasta gesmeerd in de houtrot reparaties. Daarna is er niet meer gereageerd op e-mails of telefoontjes.

Volledig onterecht plaatst u deze referentie. Meer dan 1,5 jaar geleden is de klus naar alle tevredenheid uitgevoerd, en heeft u keurig betaald Ik ben 2 weken geleden direct bij u langs geweest nadat u mij mailde. U zij zelf dat al het overige schilderwerk keurig was uitgevoerd en u verder geen klachten had. De daklijst waar de reperatie gedaan was is van waaibomenhout terwijl het overige houtwerk wel van goede kwaliteit is. Ik heb dat toen direct aangegeven maar u wilde slechts alleen een reperatie, waar ik overigens niets voor heb gerekend. Het is en blijft een reperatie, op al slecht hout dus dat blijft een lastig verhaal. Ik heb u aangeboden het te repareren gezien u 3 jaar garantie hebt maar dit wilde u niet. Ook heb ik u aangeboden de evt te maken kosten te vergoeden ook dit wilde u niet. Dit aanbod staat uiteraard nog steeds. Nogmaals erg jammer en onterecht
  • Jeff, Rotterdam

Beoordeeld op 1 feb 2017
    Stucen en sauzen 420 m2 muren en plafonds max €6500,-
    Michon hebben we ons nieuwe huis laten stuken en sauzen.(Spuiten) Ruim 400m2. Plafonds en wanden van het hele huis. Ik ben best een zeikerd en pietje precies. Ik had best een paar offertes naast elkaar gelegd. De 1 was zelfs 2x zo duur als Michon. Het contact vooraf was snel en prettig, dus door dit en de prijs hebben we gekozen voor Michon. Best spannend als je het perfecte wil voor een goede prijs. De stucadoors begonnen. Ik zenuwachtig... Als dat maar goed gaat... En dat ging het. Goede gasten die echt hun vak verstaan en superstrakke muren en plafonds afleveren. Na het drogen waren er een paar schades ontstaan. (niet hun schuld overigens) Binnen een dag stonden ze voor m'n deur om dit te verhelpen. Dan het spuiten. Nu gaat het echt gebeuren.Aardige lui die ook echt meedenken met je en in zijn voor een geintje. In een dag was heel het huis gespoten en hoe... Paar dagen later kwamen ze langs om alles nogmaals door te lopen en kleine oneffenheden weg te werken. Alles ziet er top uit. Ben er zo blij mee. En dat voor een goede prijs. Zeker aan te raden dus.
  • Maria, Rotterdam

Beoordeeld op 2 okt 2016
    Schilderen bedrijfspand
    Zeer professionele organisatie. Ze komen afspraken na en houden rekening met de overige aannemers. Ze zijn flexibel en leveren keurig schilderwerk.
  • Marc, Zoetermeer

Beoordeeld op 30 sep 2016
    Schilderen houtwerk buitenkant huis
    Michon heeft goed geluisterd naar de wensen. Zijn mensen zijn op korte termijn begonnen met de schilderklus en hebben deze vlot, zonder onderbrekingen uitgevoerd. Het schilderwerk is professioneel en nauwkeurig uitgevoerd. Na oplevering ziet het huis er weer prachtig uit. Ook kleine restpunten zijn na afloop nog netjes door Michon uitgevoerd. Een vakman die betrouwbaar werk levert.
  • Richard, Schiedam

Beoordeeld op 27 jul 2016
    Compleet Schilderwerk binnen en buitens huis.
    Goeie ervaring met Michon onderhoud bedrijf. Er zijn volledige werkzaam heden verricht aan mijn nieuwe woning. Door de elektricien is er 7 nieuwe licht aansluiting en 4 geluids boxen aansluiting geplaats en netjes afgewerkt. De woonkamer en keuken is volledig gestucd. Het gehele woning binnen is geschilderd. Buiten zijn alle kozijnen en voordeur en schuifpui geschilderd. Door de timmer man is in het gehele woning nieuwe hoge plinten geplaats. Bij punten waar ik niet tevreden mee was zijn ze terug gekomen en hebben ze het hersteld. Dit is ook de service van Michon onderhoudsbedrijf. Zeer tevreden met de afwerking. Harstikke bedankt Michon en team! Vriendelijke groeten Richard
  • Gert-Jan, Berkel en Rodenrijs

Beoordeeld op 12 jul 2016
    Muren en plafonds spuiten van huis 180m2
    Michon heeft bij ons het hele huis gespoten, de trappen geverfd en houten vloer afgelakt. Alles is naar volle tevredenheid gebeurd. Vooraf is de opdracht goed afgestemd, waardoor ik precies wist wat ik kon verwachten. Daarnaast heeft Michon op eigen initiatief extra werkzaamheden uitgevoerd. Tot slot was hij zeer flexibel in zijn planning en dacht hij mee in het belang van ons. Kortom prima ervaring en ik zou Michon zeker aanbevelen.