Meubelstoffeerderij Kops

Meubelstoffeerderij Kops beoordelingen (13)

Beoordeeld op 4 mrt 2021
  • Review door Rob, Maassluis
    Beoordeeld op 20 apr 2015
    Singels vervangen
    Kops is een vakman die keurig werk heeft geleverd. We zijn erg tevreden met het resultaat, de kosten en de wijze waarop de communicatie verliep.

bedankt voor de mooie reactie. ik zie jullie wel in de toekomst.

Reactie geplaatst 20 apr 2015
  • Review door FPJ., Rijswijk
    Beoordeeld op 3 dec 2014
    Zitting opvullen
    Fred heeft zeer snel gereageerd en contact opgenomen, uitstekend werk geleverd en alles voor de richtprijs en sneller klaar dan verwacht. Wanneer ik opnieuw een dergelijke opdracht heb zal ik geen moment twijfelen om contact met hem op te nemen. Ik kan Fred van harte aanbevelen !! 10en geef ik niet, maar hij verdient 't eigenlijk wel.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 20 nov 2014
    stofferen en opknappen armstoel jaren '60
    zeer vakkundig & betrouwbaar, heel mooi resultaat geleverd
  • Review door JMJ, Den Haag
    Beoordeeld op 3 sep 2014
    6 stoelzittingen bekleden
    De 6 stoelzittingen zijn sneller dan verwacht en conform geoffreerde prijs professioneel opnieuw bekleed. De aanwezige stof met patronen en teksten werd goed bekeken en per stoelzitting de optimale combinatie gekozen. In 1 woord: vakwerk!
  • Review door fred, Leiden
    Beoordeeld op 1 mei 2014
  • Review door Tycho, Den Haag
    Beoordeeld op 15 jan 2014
    graag 1 oude fauteuil stofferen, bij goed resultaat graag 2 stoelen...
    De heer Kops heeft twee Leo Lux banken gestoffeerd. Voor ons ook een gok om van een 4 persoons leren bank over te stappen naar een 4 persoons stoffen bank. Het is uitstekend gelukt. Ook de twee en een half zits is heel mooi geworden. Om het geheel af te maken heeft de heer Kops ook twee andere stoeltjes gestoffeerd. De beide banken heeft hij ook van een nieuwe zitting voorzien; na 13 jaar was dat ook wel nodig. Het is een zeer mooi geheel geworden waar wij heel blij mee zijn. De kussentjes in dezelfde stof maken het geheel af.
  • Review door G, Rotterdam
    Beoordeeld op 25 aug 2012
    Herbekleden twee fauteuils
    Een echte vakman, met na jarenlange ervaring nog steeds een warm hart voor de producten die hij aflevert.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 24 jul 2012
    herbekleden 2 stuks Leolux Pallone's
    Hij gaf aan niet de goedkoopste te zijn, maar was het vervolgens wel. Een zeer vriendelijke man met duidelijk een hart (en kundigheid) voor het stofferen. Het leveren van het leer bleek de meeste tijd in beslag te nemen (italianen waren alvast begonnen met vakantie vieren). De leolux pallone stoeltjes zijn thuis afgeleverd en zien er helemaal leuk uit! Zeker een aanrader.