Fred heeft zeer snel gereageerd en contact opgenomen, uitstekend werk geleverd en alles voor de richtprijs en sneller klaar dan verwacht. Wanneer ik opnieuw een dergelijke opdracht heb zal ik geen moment twijfelen om contact met hem op te nemen.
Ik kan Fred van harte aanbevelen !!
10en geef ik niet, maar hij verdient 't eigenlijk wel.
De 6 stoelzittingen zijn sneller dan verwacht en conform geoffreerde prijs professioneel opnieuw bekleed. De aanwezige stof met patronen en teksten werd goed bekeken en per stoelzitting de optimale combinatie gekozen. In 1 woord: vakwerk!
De heer Kops heeft twee Leo Lux banken gestoffeerd. Voor ons ook een gok om van een 4 persoons leren bank over te stappen naar een 4 persoons stoffen bank. Het is uitstekend gelukt. Ook de twee en een half zits is heel mooi geworden. Om het geheel af te maken heeft de heer Kops ook twee andere stoeltjes gestoffeerd. De beide banken heeft hij ook van een nieuwe zitting voorzien; na 13 jaar was dat ook wel nodig. Het is een zeer mooi geheel geworden waar wij heel blij mee zijn. De kussentjes in dezelfde stof maken het geheel af.
Hij gaf aan niet de goedkoopste te zijn, maar was het vervolgens wel. Een zeer vriendelijke man met duidelijk een hart (en kundigheid) voor het stofferen.
Het leveren van het leer bleek de meeste tijd in beslag te nemen (italianen waren alvast begonnen met vakantie vieren).
De leolux pallone stoeltjes zijn thuis afgeleverd en zien er helemaal leuk uit! Zeker een aanrader.