Marku Daktotaal B.V.
Marku Daktotaal B.V. beoordelingen (9)
Review door Werkspot-gebruiker uit Teteringen Beoordeeld op 29 aug 2024Beoordeling: 5 van 5Dak of dakgoot repareren: 10 m²; Dakterras; ReparatiesDe dakreparatie van ons balkon is erg vlot gedaan. Het balkon is voorzien van een nieuwe bitumen laag, een nieuwe daktrim en de nodige extra reparaties. Onze afspraak was snel gemaakt en alles is netjes achter gelaten.Review door Natascha, Goirle Natascha, Goirle
Beoordeeld op 8 nov 2023Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie: Dakrenovatie; PuntdakMarku daktotaal b.v. deze mannen zijn echte vakmensen. Mijn 69 jaar oude golfslagbad dak is keurig gerenoveerd. Ik kan niet anders zeggen dan vakkundig, vriendelijk, netjes en goede communicatie en prijs afspraken. Komt zijn beloftes na, een echte aanrader! Mannen bedankt 👍Review door Marco Lansbergen, Delft Marco Lansbergen, Delft
Beoordeeld op 6 nov 2023Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie: 160 m²; Dakrenovatie; Veranda rondom het huis en slaa...Duidelijke en prima communicatie Proffessioneel personeel Prima werk geleverd Dakrenovatie bij ons huis in Spanje is zeer naar tevredenheid gedaan. Aanbeveling ook voor klussen in SpanjeReview door Werkspot-gebruiker uit Geldrop Werkspot-gebruiker uit Geldrop
Beoordeeld op 2 nov 2023Beoordeling: 1 van 5Dakconstructie: Nieuw of vervangend dak; Schuin dak(Bewerkt op 3 nov 2023)Ik schrijf dit om u te behoeden nooit met dit bedrijf in zee te gaan. Mijn dak is in slechtere kwalitatieve staat en de waterschade is groter dan de prijs om te maken, welke geheel te wijten is aan Marku incompetentie, zelfs gevaarlijk incompetent. Of ze hebben geen ervaring of ze doen het expres omdat ze denken middels meerwerk de klant een poot uit te draaien. Mannen hadden een simpel werk, maar wisten niet 1 keer maar 10 keer door het dak te stampen, waardoor ze ca 4 m2 van het dak geheel open hadden liggen. Doordat ze dak in weekend niet hadden afgedekt kon er een stortregen mijn huis binnenvallen. Schade was meer dan 5000 euro. Marku heeft maar helft opgeruimd. Zeer slecht en geen verantwoordelijkheid getoond. Daarnaast durfde Marku de nok van het dak op te leveren met een knik in het midden, terwijl mijn dak eerst mooi en recht horizontaal iwas. Onvoorstelbaar. Lood was gelegd op een wijze waardoor water rechtstreeks naar binnen liep. Pannen bleken kapot op dak.Reactie van de vakman:
Beste Gerwin, bedankt dat jij je ervaring met ons deelt. Vervelend om te horen dat je niet naar tevredenheid bent geholpen. Wel wil ik via deze weg benadrukken dat we vaker daken met een uitdaging treffen. Het dakbeschot is tenslotte op het blote oog niet zichtbaar en kan fragiel zijn doordat het verouderd is of soms zelfs rot. Dit lossen we naar mijn weten en ervaring altijd zeer professioneel en gepast op. Marku Daktotaal staat dan ook voor kwaliteit, door 15 jaar werkervaring en de hoogwaardige producten en A-merken waar wij mee werken. Hierdoor durven wij ook 10 jaar garantie aan te bieden, omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij goed werk leveren. Naar onze mening hebben wij de klus professioneel en vakkundig opgelost - zie bijgevoegde foto’s. Al met al, komen we graag met je in contact om een gepaste oplossing te vinden.
Reactie aangepast 7 nov 2023Review door Werkspot-gebruiker uit Veldhoven Werkspot-gebruiker uit Veldhoven
Beoordeeld op 26 aug 2023Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie: Dakpannen of dakbalken vervangen; PuntdakMarku heeft het pannen dak van onze garage vervangen. Ze hebben heel netjes gewerkt, ze zijn vriendelijk en het dak ziet er netjes uitReview door Bregje, Oosterbeek Bregje, Oosterbeek
Beoordeeld op 18 aug 2023Beoordeling: 5 van 5Dakconstructie: Nieuw of vervangend dak; Schuin dakSnelle reactie, professionele indruk, duidelijke communicatie, afspraken allemaal perfect nagekomen, vriendelijk, enthousiast en netjes. Vakwerk geleverd!Review door Anja, Utrecht Anja, Utrecht
Beoordeeld op 13 jul 2023Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie: Dakpannen of dakbalken vervangen; PuntdakMarijn en zijn team zijn echt super servicegericht en leveren kwaliteit! En nog snel ook. AanraderReview door Werkspot-gebruiker uit Oss Werkspot-gebruiker uit Oss
Beoordeeld op 22 mei 2023Beoordeling: 5 van 5Review door Maaike Maaike
Beoordeeld op 4 mei 2023Beoordeling: 5 van 5Dakgoot reparatie, koepel vervangen, dakleer branden
Top! Snelle en duidelijke communicatie, goed bereikbaar, eerlijke prijs. Klus is netjes en vlot uitgevoerd. Ik ben heel erg tevreden en zou iedereen dit bedrijf aanraden.