Maison de Nieuw
Maison de Nieuw beoordelingen (16)
Review door Werkspot-gebruiker uit Sappemeer Beoordeeld op 4 mrt 2025Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 10 mrt 2025)Review door Werkspot-gebruiker uit Assen Werkspot-gebruiker uit Assen
Beoordeeld op 7 feb 2025Beoordeling: 3 van 5Badkamer: 4 m²; Vervangen sanitair, Tegelen
Klus is destijds naar behoren afgerond. Wel wat complicaties in de communicatie over de werkzaamheden en afronding van financiële afspraken.Review door Werkspot-gebruiker uit Assen Werkspot-gebruiker uit Assen
Beoordeeld op 7 okt 2024Beoordeling: 5 van 5Badkamer: 4 m²; Complete renovatie
Wij hebben onze badkamer en wc laten verbouwen door maison de nieuw. Communicatie veelal in het Engels en/of via translate, maar daar hadden wij geen problemen mee. Ze denken mee tijdens het project en komen zelf ook met mooie ideeën. Uiteindelijk hebben ze bij ons ook nog de beneden verdieping helemal gestuuct en hebben ook nog een trapkast gecreëerd. Zeer tevreden met mooie resultaten. We gaan ze zeker nog een keer vragen mocht er weer wat moeten gebeuren in huis.Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Buinen Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Buinen
Beoordeeld op 25 aug 2024Beoordeling: 2 van 5Badkamer: 4 m²; Complete renovatie
Ik heb heel veel moeite moeten doen om een goede offerte te krijgen. Er wordt slecht gecommuniceerd. Uiteindelijk wel een goede prijs ontvangen maar ondanks heel veel aandringen en waarschuwen, te laat om het budget aan te kunnen vragen om de klus uit te laten voeren.Reactie van de vakman:
Beste heer/mevrouw, klopt het dat u geen klant van ons bent? Helaas kan ik geen informatie over u vinden, omdat uw contactgegevens niet worden weergegeven. Hoe dan ook, bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de communicatie en de tijdige levering van de offerte. Wij begrijpen dat dit voor veel frustratie heeft gezorgd, en dit is zeker niet de service die wij willen bieden. Hoewel we blij zijn dat u uiteindelijk tevreden was met de prijs, betreuren we het dat dit te laat kwam voor uw budgetaanvraag. Vorig jaar merkten we dat onze reacties soms niet de snelste waren voor onze klanten, dus hebben we ons communicatiesysteem volledig herzien. Nu kunt u een aanvraag indienen op onze website en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen. We zijn altijd bereikbaar. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Als er nog iets is wat we kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Groet, Maison de nieuw team
Reactie geplaatst 11 sep 2024Review door Rene, Assen Rene, Assen
Beoordeeld op 10 mei 2024Beoordeling: 5 van 5Badkamer: 5 m²; Vervangen meubels, Vervangen sanitair
Zeer goede ervaring met Maison de Nieuw. Badkamer laten verbouwen! Aardige, nette en hardwerkende medewerkers. Communicatie veelal in het Engels en/of via translate, maar totaal geen problemen mee gehad. De eigenaar/medewerkers denken goed met je project mee. Het belangrijkste is, dat het resultaat fantastisch is! Zeer mooie douche met een super afwerking!Review door Cabio Casander, Groningen Cabio Casander, Groningen
Beoordeeld op 16 apr 2024Beoordeling: 5 van 5Badkamer: 4 m²; Complete renovatie
Communicatie verliep in het Engels met Mykhailo, de eigenaar van Maison de Nieuw, maar dat vormde geen obstakel. Zijn team bestaat uit professionals die weten waar ze het over hebben. Verder wat ik vooral fijn vond is dat Mykhailo (en zijn team) meedachten over bepaalde zaken. Prima ervaring en zou dit bedrijf zeker aanraden.Review door Rudolf Rudolf
Beoordeeld op 7 feb 2024Beoordeling: 5 van 5Complete renovatie van badkamer in oude woning
Zeer goede ervaring met Maison de Nieuw. Ondanks tegenslagen en meerwerk tot een zeer goed resultaat gekomen en zijn zeer tevreden met het eindresultaat. De werkzaamheden moesten uitgevoerd worden in een schipperswoning uit 1875, waarbij geen enkele wand of vloer recht en waterpas was. Door het compleet strippen van de oude badkamer incl. de vloeren en wanden hebben we veel ruimte kunnen winnen en een mooie badkamer er voor terug gekregen. In samenspraak met Maison de Nieuw ons eigen ontwerp waarbij we de inkoop van de grote onderdelen zelf hebben gedaan gerealiseerd zien worden. Door het werken in een kleine omgeving/ruimte wel de opmerking dat ze misschien wat netter mogen werken aangezien we met de slaapkamer naast de badkamer zitten. Maar verder uitstekend werk! Zal ze zeker weervragen voor een volgende klus.Review door Jan, Peize Jan, Peize
Beoordeeld op 30 dec 2023Beoordeling: 5 van 5Badkamer: 9 m²; Complete renovatie
Zeer keurig en professioneelReview door Werkspot-gebruiker uit Haren Werkspot-gebruiker uit Haren
Beoordeeld op 29 dec 2023Beoordeling: 5 van 5Badkamer: 3 m²; Complete renovatie
Ze hebben van de de jaren 70 badkamer, een mooie moderne badkamer gemaakt. Als we vragen hadden, kregen we snel een reactie en ze dachten goed mee in oplossingen. Kortom een hele goede ervaring!Review door Werkspot-gebruiker uit Veendam Werkspot-gebruiker uit Veendam
Beoordeeld op 23 okt 2023Beoordeling: 1 van 5Badkamer: 5 m²; Complete renovatie
Communicatie verliep slecht. Kunnen geen Nederlands en slecht Engels. Toilet werd afgetimmerd terwijl water er nog niet op zat. Afvoer van Fontijn in de bocht van afvoer wc geplaatst. We hebben ze weggestuurd en kregen een rekening die hoger was dan de offerte. Alles er weer uitgehaald nadien.. Treurig