Bekijk alle vakmensen

Made by Rie

Beoordeling: 5 van 5551 review
Bekijk reviews
Gevestigd in Meeden
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Stoffeerder

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 74952757

Mijn naam is Rianne Koelewijn en sinds juni 2019 eigenaar van naai- en stoffeeratelier Made by Rie. Van oorsprong ben ik lerares coupeuse en heb daardoor veel ervaring met stikken. Stofferen bestaat voor een groot deel uit het stikken van hoezen en kussens. Na een cursus meubelstoffering ben ik me verder gaan specialiseren in het herstellen, reconditioneren en opnieuw bekleden van diverse meubelstukken en heb ik inmiddels al veel zitmeubels van een nieuw jasje mogen voorzien. Bovendien heb ik meegewerkt aan diverse projecten zoals het stofferen van het interieur van het Forum in Groningen, diverse meubelstukken voor het WestCord Market Hotel in Groningen en het opnieuw bekleden van tandartsstoelen voor een tandartsenpraktijk. Ook voor het opnieuw stofferen van interieurs van auto’s, boten etc. bent u bij Made by Rie aan het juiste adres. Made by Rie heeft een uitgebreide collectie stoffen in diverse prijsklassen. Made by Rie staat voor kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent! U krijgt 100% tevredenheidsgarantie op zowel de stoffen als de werkzaamheden gedurende een periode van één jaar na oplevering van de opdracht.

Portfolio

Reviews (1)

 • Stofferen: 4 meubels; Eetkamer stoelen
  raadt vakman aan
  Rianne is een enthousiaste en eerlijke ondernemer. Zij heeft onze stoelen prachtig gestoffeerd en voor een goede prijs. De stoelen waren zel…
  Lees meer
  Zuidhorn
  Lisette Freriks
  Hallo Lisette, Hartelijk dank voor je leuke review. Het was een bijzonder leuke opdracht om jullie prachtige authentieke stoelen een 'nieuw leven' te mogen geven. Heel veel plezier ermee!