M.C. Dienstverlening
Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews

• danielkuyper, Doorn
    Beoordeeld op 9 dec 2024
    Gevel reparatie: 5 m²
    De klus is ruimhartig geklaard. De uitvoerder is kundig en vriendelijk. Ik gun hem een vervolgklus. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Het ging om het repareren van een lekke regenpijp, kapotte bakstenen vervangen, een natuurstenen tegel op maat zagen en aanbrengen, muur reinigen en voegen.
  • Aafke, Purmerend
    Beoordeeld op 30 okt 2024
    Dubbelwandige muur met isolatie plaatsen
    Hele goede ervaring met M. C. Dienstverlening! Constantin kon ons op zeer korte termijn helpen, kwam vooraf de situatie bekijken en stelde de juiste vragen waarbij hij breder dacht dan alleen de aangenomen klus (bijv. impact op werk dat door anderen uitgevoerd wordt). Oplevering was in de helft van de tijd en prijs was goed. Kortom: aanrader!
  • Quincy Mol, Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 18 jul 2024
    Buitenmuur: 1400 cm B; 300 cm H
    Constatin kwam gauw kijken naar de uitbouw en had met een week mannetjes staan om te gaat metselen. En wat een bikkels waren dag zeg! door weer en wind aan het metselen geweest en het resultaat mag er wezen! helemaal tevreden! Zeker een aanrader!
  • Kees, Almere
    Beoordeeld op 17 jul 2024
    Gevel renovatie: 4 m²; Een deel van het gebouw
    Ja, wat zal ik zeggen. Het voegwerk en de loodslab zien er beter uit dan bij de oplevering van de woning. Ze maken een troep, maar bij de oplevering is alles schoon en netjes opgeruimd. Voor deze klus zou ik ze zeker aanraden.
  • Werkspot-gebruiker uit Badhoevedorp
    Beoordeeld op 16 jul 2024