Luwaco Installatiebedrijf

Luwaco Installatiebedrijf beoordelingen (72)

• Review door Pak Yueng, Rotterdam
    Beoordeeld op 4 dec 2013
    Kamerthermostaat vervangen
    Angelo en collega hebben goed werk geleverd en komen hun afspraken na. Ik zal ze zeker aanraden.
    Beoordeeld op 28 nov 2013
    Buiten isolatie met polystyreen (EPS of XPS) - 21m2
    Spontane en enthousiaste man. Werkte erg hard en dacht goed mee. Ik vond het bijzonder dat hij met de tip kwam om sedum (groen dak) te leggen en gerecyclede isolatie platen. Is goed in communicatie. De uiteindelijke afwerking heeft even op zich laten wachten, maar is uiteindelijk wel uitgevoerd.
    (Bewerkt op 4 dec 2013)

Beste Rogier, Bedankt voor deze mooie referentie. Helaas werkte het weer niet helemaal mee, toch is het resultaat wel naar wens. Nu hopen dat er de buren jaloers worden. Angelo den Hartog

Reactie geplaatst 4 dec 2013
  • Review door Frank, Schiedam
    Beoordeeld op 26 okt 2013
    radiator vervangen
    Angelo en zijn collega zijn vriendelijke mensen om op bezoek te krijgen. Over het resultaat van het vervangen van een lekke radiator ben ik tevreden. Hij hang netjes, op de juiste plaats en hij werkt goed. Over de prijs die ik moest betalen ben ik niet zo tevreden. Hij had aangegeven dat het werk zou uitkomen tussen de 100 en 150 euro. Ik had het werk op werkspot duidelijk omschreven. Daar heb ik zelf nog van gedaan het laten leeg lopen van de installatie en het verwijderen van de oude radiator. Dit zou een meevaller voor Angelo moeten zijn. Hij gaf juist aan dat het werk hem tegen viel. Daarom kwam het werk uit op 189 euro. Meerprijs op het max. van 150 euro is de BTW en wat materiaal. Uiteindelijk hebben we er 174,50 euro van gemaakt. Wat mij betreft 50 euro te veel. Het zijn moeilijke tijden voor de klussers dus maar niet te moeilijk over gedaan. Een volgende keer ben ik alerter voor een klusje op werkspot om de prijs vooraf goed af te spreken.
    (Bewerkt op 28 okt 2013)

Beste heer Faber, bedankt voor uw reactie, hoewel een gemiddelde 5 het cijfer is van uw ervaring, vind ik hem heel erg tegenvallen. In het telefoongesprek heeft u aangegeven dat alle materialen aanwezig zijn, dit staat ook in de advertentie, natuurlijk dient een vakman kleinmateriaal, (boortjes pluggen etc.) bij zich te hebben, dit had ik ook. Natuurlijk had ik ook koppelingen en pijp bij me. maar geen kunststof knelringen, dit omdat ik daar niet achtersta en niet wist dat het dikwandige buis was. Dit hoor je te fitten en niet te knellen!! Ik zou de radiator op hangen en aansluiten, u vraagt mij te wachten zodat u de gaatjes van de oude gaten te kunnen vullen en om de muur achter de radiator tijdens de werkzaamheden nog even te kunnen witten. Ik had het zelf wel aangegeven als u het niet had gevraagd. Dit stond niet in de advertentie, maar kost wel een half uur. Vervolgens ga ik met u mee om de juiste knelringen bij een groothandel te halen en bespaar ik u vervolgens 8.5 aan een waardeloze knelkoppeling van de Gamma en krijgen we 2 ringen van de groothandel. De tijd die daar mee gemoeid is bereken ik ook niet aan u door. Het geen ik aan u berekend heb zijn de persfittingen en pijp. Om bovengenoemde reden vind ik u 5 wel erg mager, maar zoals ik u vertelde heb ik liever een eerlijk getal dan een nietszeggende 10 met de opmerking "prima werk" Desalniettemin, sta ik voor u klaar wanneer er iets mankeert aan het door mij geleverde werk of voor andere werkzaamheden. Mijn motto is service en kwaliteit.

Reactie geplaatst 28 okt 2013
  • Review door Hans Keijser
    Beoordeeld op 25 okt 2013

Bij een eengezinswoning hebben we 10 Zonnepanelen gemonteerd, daarbij hoort natuurlijk een omvormer deze is geplaatst op zolder. De oriëntatie en de hellingshoek van het dak, hebben zorgen voor een bepaalde maximaal te verwachten instraling. Deze gegevens zorgen voor een maximaal te behalen vermogen in die situatie, op basis van deze gegevens en het budget van de klant hebben we besloten gebruikt te maken van 250 WP Yingli panelen met een omvormer van Growatt. De meerkosten voor panelen met een hogere opbrengst of een omvormer met een hoger rendement, lonen niet de moeite. Dit is ook het advies wat wij als duurzaam installatie bedrijf de mensen geven. Zonnestroom installaties maken wij voor iedereen persoonlijk. Standaard oplossingen zijn er genoeg, maar daar wordt niet naar het rendement gekeken maar naar hoeveel installaties kunnen we verkopen. Vraag daarom bij ons om een advies, dat geven wij graag.

Keurig stuk werk !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoeterwoude
    Beoordeeld op 3 okt 2013
    lekkage gasleiding
    Goede ervaring met deze vakman,heeft overal voor gezorgd,wat wel erg prettig was.Hoefde zelf nergens achteraan.De klus heeft wel iets langer geduurt,maar was voor de rest geen probleem.
  • Review door Sandra, Rotterdam
    Beoordeeld op 27 sep 2013
    Cv ketel nakijken
    Gisteravond laat Angelo gemaild of hij de klus kon klaren. Vandaag kwam hij kijken en de ketel was niet meer te redden. Na overleg en meedenken heeft hij direct een nieuwe ketel geplaatst. Betrouwbaar, snel en vakkundig!
  • Review door Caroline, Voorburg
    Beoordeeld op 24 sep 2013
    Reparatie lennox hetelucht ketel
    Snelle reactie, fijn dat iemand eindelijk met je meedenkt, degelijk werk en zeer aan te raden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 7 jan 2013
    Vervangen boiler
    Vakkundige vent. Aardig in de omgang. Werkt heel netjes. Brengt expertise in voor het maken van de juiste keuzes. Mijn keuze van voorgeschreven boiler kon beter. Door zijn uitzoekwerk en mijn vakantie was de reparatie wat later dan gehoopt, maar toen er een grote lekkage optrad, stond er binnen 4 uur een boiler op m'n stoep.
  • Review door Wouter, 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 5 jan 2013
    Leveren & Monteren Nefit Trendline HRC30
    Amgelo is een prima vakman. Heeft de nieuwe CV ketel netjes geinstalleerd. Daarnaast heeft hij een lastige reparatie van het leidingsysteem ook vakkundig uitgevoerd.