Luwaco Installatiebedrijf

Luwaco Installatiebedrijf beoordelingen (72)

• Review door Evert, Rozenburg
    Beoordeeld op 27 jun 2017
    Zolder isoleren 50m2
    Angelo en zijn mannen hebben bij ons de zolder geïsoleerd. De klus begon veel later dan afgesproken en er was wat onduidelijkheid over de prijs van het materiaal. We liepen ook tegen het probleem op dat de vlizotrap. Deze kon niet meer omhoog doordat de isolatie te dik was en niet tijdig opgemerkt. Hij was wel goed bereikbaar en de mannen hebben heel hard gewerkt in de warmte in de krappe ruimte van de zolder.
  • Review door Albert, Voorburg
    Beoordeeld op 8 jun 2017
    2balkons voorzien van een vloer; ca12m2 en ca. 2m2;
    Kwalitatief uitstekend werk verricht, oog voor detail en goed meegedacht. Plezierige samenwerking!
    (Bewerkt op 9 jun 2017)

Bedankt voor deze klus, ben ook erg blij met het resultaat, in dit geval bedoel ik de tevreden klant.

Reactie geplaatst 9 jun 2017
  • Review door lp, Rotterdam
    Beoordeeld op 20 dec 2016
    dakpannen terugplaatsen
    Zeer snelle reactie en eveneens zo snelle oplossing. Vriendelijk en klantgericht. Neemt de tijd en zorgt voor een degelijke oplossing.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 6 jun 2015
    Een goede installateur/onderhoud voor CV en WTW
    De WTW werkt beter dan hij het de laatste jaren deed. Eindelijk goed gereinigd. Ik wacht nog op de factuur. Betaalde op de orderbon, Maar beter een goede werking van apparatuur dan een perfecte administratieve afhandeling,
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 2 mrt 2015
    Centrale mechanische ventilatie unit herstellen/vervangen.
    Op gebied van vakmaanschap, kwaliteit en advies was mijn ervaring, telefonisch en per mail, met Luwaco zeker goed. Helaas bleef het daarbij. Op geen gegeven moment ging er iets mis in de communicatie. Ik dacht ik dat ik had gereageerd, en zat te wachten op antwoord. Angelo verkeerde in dezelfde veronderstelling, en zat op mijn reactie te wachten. Toen we uiteindelijk telefonische weer contact hadden had ik de klus inmiddels al laten uitvoeren door een andere installateur. Ik zou de volgende keer zeker overwegen Luwaco in te schakelen.
    (Bewerkt op 3 mrt 2015)

Beste Stefan, bedankt voor deze heldere uiteenzetting. Blijkt maar weer dat we niet te veel op de techniek moeten vertrouwen maar dat een stukje persoonlijk contact het beste blijkt te werken. Voor mij weer een duidelijke les dat niet iedereen veel tijd nodig heeft om een besluit te nemen en ik eerder het initiatief had moeten nemen je nog eens te contacten. Als ik je maar goed heb kunnen adviseren, dat is belangrijk.

Reactie geplaatst 3 mrt 2015
  • Review door Bas, Pijnacker
    Beoordeeld op 17 feb 2015
    verwijderen (wtw) warmtepomp boiler (stiebel eltron lwa 252, 303 li...
    Positieve ervaring! De heren hebben snel en vakkundig de kapotte warmtepomp verwijderd, inclusief afvoer van het koelmiddel. Nieuwe ventilatie-unit is prima geplaatst, neemt veel minder ruimte in en is stiller. En handige afstandsbediening erbij. Hoewel nog steeds veel geld voor het verwijderen van een kapot apparaat, wel een scherpe prijs. Kortom: een tevreden klant.

Bedankt voor deze mooie referentie. Ik ben het met je eens dat het een hoop geld is. Maar een warmtepompboiler van stiebel verwijder je ook niet zomaar. Inmiddels hebben we wat meer ervaring gekregen in het verwijderen van warmtepompboilers. Wij hebben zelfs een site hiervoor gemaakt Ik ben dan ook zeer blij dat u een tevreden klant bent.

Reactie geplaatst 17 feb 2015
  • Review door sebastiaan, Pijnacker
    Beoordeeld op 8 apr 2014
    Verwijderen Stiebel LWA252 + aanbrengen Itoh ventilatie
    Luwaco heeft bij ons de warmtepomp netjes weg gehaald en een zuinige mechanische ventilatie opgehangen. Men was flexibel om mee te denken met de beste oplossing voor de ventilatie. Angelo is een doorzetter, ook als het even tegen zit bleef men geduldig en zonder er een haastklus van te maken naar de beste oplossing zoeken. Ik vind het ook fijn dat het koelmiddel netjes door een gecertificeerd bedrijf is afgezogen.
    (Bewerkt op 17 feb 2015)

Bedankt voor deze mooie referentie. Dankzij u hebben wij nog een aantal buren van u mogen helpen aan meer ruimte op zolder. Het is een klus die inderdaad niet mee viel maar aldoende leert men. Bij de familie Kruiderink is het een stuk makkelijker gegaan.

Reactie geplaatst 17 feb 2015
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiderdorp
    Beoordeeld op 4 feb 2014
    Verwarming
    After years of cold winters and several technicians that only blamed the installation and proposed very expensive ways of fixing it, Luwaco fixed the problem in a couple of hours! Highly recommended!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 15 jan 2014
    Lekkage plat dak EPDM
    Goed en netjes gewerkt. Project heeft langer geduurt als gepland, maar oplossing was goed.