Luwaco Installatiebedrijf

Luwaco Installatiebedrijf beoordelingen (72)

Beoordeeld op 6 jun 2010
    doucheruimte opnieuw betegelen + douchebak plaatsen
    Ik wilde in eerste instantie alleen de douchehokje (plm1m2) opnieuw laten betegelen en een nieuwe douchebak laten plaatsen vanwege herhaaldelijke lekkage. Angelo opperde om het naastgelegen toilet (ook plm 1m2) mee te nemen en er een geheel van te maken. Aangestoken door zijn enthousiasme besloot ik hiermee akkoord te gaan en heb er geen moment spijt van gehad. Ik heb nu een prachtig badkamertje (mooie antracietkleurige tegels op de vloer, grote witte tegels op de muur, hangend (inbouw) toilet, een mooie inloopdouche met vloergoot etc), waar ik elke dag van geniet: wat een enorme verbetering! Angelo is een prettige vakman die goed communiceert over de werkzaamheden en de voortgang (de klus duurde door diverse omstandigheden wel iets langer dan gepland ;-), maar ik hoorde van anderen (met klussen uitgevoerd door andere bedrijven) dat dat standaard bij een verbouwing is. Ook een pluspunt is de scherpe prijs.
    Beoordeeld op 6 jun 2010
    Beoordeeld op 16 apr 2010
    Inrichten badkamer en toilet
    Angelo kan absoluut niet plannen. Laat zijn eigen medewerkers vaak aan hun lot over. Zijn adviezen zijn ondoordacht. Hij heeft onvoldoende kennis om een Brugman badkamer in te richten. Hij is onbetrouwbaar in het nakomen van afspraken.

Beste heer Nijman AB 73 Nootdorp ) Bedankt voor het geven van je referentie, hoewel deze niet positief is zitten er deels waarheden in. Zo heb ik van jullie klus een hoop geleerd omtrent plannen en organiseren. Hoe wel ik altijd heel erg mijn best doe en het beste met de mensen voor heb, kan ook ik me, met al mijn ideeën vergissen. Daar leren we dan van. Gelukkig weten wij hoe de vork werkelijk in de steel steekt. Nog bedankt voor de betaling, na 7 maanden. En een negatieve referentie tussen alle positieve referenties, zegt voldoende. Angelo

Reactie geplaatst 16 apr 2010
    Beoordeeld op 13 mrt 2010
    Betegelen, plaatsen douchebak, wegwerken leidingen
    Angelo heeft vakwerk afgeleverd. Tijdens de opname kwam hij met andere ideeën dan ik zelf met mijn badkamer had. Ik ben daarin meegegaan, zijn ideeën waren meer van deze tijd en maken efficiënter gebruik van de aanwezige ruimte. Het resultaat mag er wezen! Angelo is een echte vakman dat zie je aan zijn enthousiasme, perfectionisme en precisie van het werk, je ziet het overal terug. Houd wel de planning daarbij in de gaten, verder een absolute aanrader!!!
    Betegelen keuken
    Angelo heeft in een mum van tijd de keuken voorzien van topkwaliteit tegelwerk. Alles zit er keurig op. Dankzij zijn enthousiasme en precisie zie je dit terug. Ook heeft hij meegedacht in de meest ideale kleurencombinatie. Een aanrader!!
    Opnieuw betegelen toilet
    Angelo heeft het toilet voorzien van knap tegelwerk. Hij kwam zelf met idee over de andere vloertegels dan ik zelf wilde welke tot een veel mooier eindresultaat leidde. Ik ben zeer tevreden over zijn nette vakwerk.

Bedankt voor je referentie Bob. Vond het leuk om voor je te werken.

Reactie geplaatst 13 mrt 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 29 okt 2009
    Zolder opknappen
    Goede communicatie, kon super snel beginnen, werkt nauwkeurig, denkt goed mee,en betrouwbaar .
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 6 aug 2009
    Leidingen verleggen en muren afsteken en stuccen
    Deze opdracht is geheel naar wens uitgevoerd. Angelo is een vakman en heel prettig in de omgang. Weet goede oplossingen te bedenken en staat altijd voor je klaar met advies. Hij is flexibel en eerlijk. Echt een aanrader! Bedankt Angelo, we houden je nummer bij de hand voor volgende klussen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 28 jun 2009
    Riool, water en gasleiding leggen
    Uiteindelijk hebben we het riool en de gasleiding door Angelo laten vervangen (waterleiding besloten we zelf te doen). Hij heeft een week hard gewerkt en goede oplossingen bedacht voor het riool. Prettig in omgang en hij kon snel aan de slag, zodat onze verbouwing niet stil is komen te liggen. Een aanrader! Bedankt Angelo!