Luwaco Installatiebedrijf

Luwaco Installatiebedrijf beoordelingen (72)

Beoordeeld op 10 jun 2009
    Storing ketel
    Deze man heeft ons keurig geholpen. was snel klaar. bedankt
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Abbenes
    Vervangen standleiding
    Heeft prima werk geleverd.
    Beoordeeld op 26 mei 2009
    Aanleggen van een cv installatie
    Deze man is echt een aanrader. Bij het opnemen van het werk nam hij ook de tijd voor ons, veel vragen kon hij gelijk beantwoorden, voor andere heeft hij voor ons wat huiswerk gedaan. Kwam met een op maat gemaakte offerte, waarin hij alles goed en duidelijk uiteenzette. (daar kunnen de andere aanbieders een hoop van leren). De jongen houd van zijn werk en doet het ook met echt heel veel plezier. Draait nergens zijn hand voor om en komt altijd met een leuke, creatieve oplossing. Problemen kent hij niet, dan zegt hij het is een leuke uitdaging. Hij heeft hard gewerkt aan zijn planning, het liep iets uit maar niet vervelend. Angelo is een perfectionist als het om het resultaat gaat, geeft veel om het milleu en daar waar mogelijk stimuleert hij de klant ook om daar iets mee te doen. Kort om wil je kwaliteit en een vrolijke hard werkende vakman, dan moet je bij hem zijn. Veel geluk Angelo en tot de volgende klus.
    Verhelpen lekage aan balkon
    Prima vakman. Heeft op de bestaande betonen balkon een zinkenbak aangebracht. De oude verflaag was erg slecht en ook slordig aangebracht. De lekkage is verholpen. Wij zijn heel erg blij, met deze vakman.
    Storing ketel
    Meneer kwam kijken naar de storing van de ketel. De oorzaak van de storing was een defect expantievat, deze heeft hij rap vervangen en gelijk nog wat andere kleine dingen. Nadat de installatie gevuld was ging de ketel niet meer aan, na wat bellen met de producent bleek er ook een print defect te zijn. Verder gaf hij ons een goed, eerlijk en reëel advies omtrent de levensduur van de ketel. Deze was al 12 jaar oud en volgens Angelo is het de moeite en koste niet waard de ketel te gaan repareren. Zijn advies was: "vervang de ketel". Uiterst flexibel was hij, trof direct voorbereidingen en de volgende dag hadden we een nieuwe ketel. Deze jonge man is echt een aanrader, denkt heel goed mee en loopt de kantjes er niet van af.
    Beoordeeld op 19 mei 2009
    Aanleg CV in jaren 30 woning
    Angelo's grootste pluspunten zijn vakmanschap en meedenken. In onze jaren 30 woning heeft hij de volledige CV installatie verwijderd en vernieuwd, de riolering vervangen, ventilatie aangebracht, en waterleidingen vernieuwd. Hij kwam regelmatig met betere of milieubesparende ideeen. Houd er wel rekening mee dat dit vaak resulteert in meerwerk! In de periode dat hij aan het werk was, waren we vaak zelf ook bezig in het huis. Angelo is dan erg goed gezelschap, en niet te beroerd om her en der een handje te helpen of advies te geven. Grootste minpunt was zijn planning. Wat een klus van circa 3 weken had moeten worden, werd uiteindelijk een stuk langer. De aanvang van de klus was met bijna 3 weken vertraagd, daarna circa 4 weken achtereen gewerkt, en gedurende 2 maanden regelmatig een dag of wat. Helaas is het regelmatig voorgekomen dat hij op afgesproken dagen toch op het laatste moment niet kon komen. Dit had in ons geval de consequentie dat de hele verbouwing gedeeltelijk vertraagd werd. Op de dag van verhuizing (3 maanden na afgesproken start) werd de CV ketel geplaatst. Maak dus duidelijke afspraken over de planning en consequenties van het niet nakomen daarvan. Al met al, prima vakman. Voor de grotere klussen/verbouwingen heeft de planning wel extra aandacht nodig.
    Beoordeeld op 19 feb 2009
    Vervangen en verplaatsen dikke CV buizen
    Angelo is een vakkundige kerel, die goed meedenkt in het oplossen van het probleem. Samen hebben we een volledig stel Cv gas en waterleiding aangelegd, waarbij Angelo goede tips gaf. Meerprijs door het meedenken en aanpassen tijdens het werk liep wel flink op. Maak daar goede afspraken over. Maar achteraf was dit het wel waard. Het volledige leiding werk op zolder is nu netjes onder de vloer weggewerkt.
    oude cv-ketel vervangen voor HR-combiketel
    De 20 jaar oude cv ketel is door Angelo vlot vervangen door de nieuwste Remeha calenta. Ook de flexibele rookgasafvoer werd keurig volgens de normen gemonteerd. De ketel werd op een geheel andere plek gemonteerd en alle leidingen keurig omgelegd. ( voor een gedeelte meerwerk, wat door Angelo vooraf goed werd gecommuniceerd..) Heel prettig vond ik de onderlinge samenwerking en het meedenken in een meer complexe situatie. Er moet nog veel aan ons huis gebeuren, waarbij ik Agelo's hulp goed kan gebruiken.
    Vervangen riolering
    Zowat alle riolering ( veel lood en grespijp) in ons huis uit 1930 is door Angelo vlot vervangen. Heel prettig vond ik de onderlinge samenwerking en het meedenken in een meer complexe situatie. Er moet nog veel aan ons huis gebeuren, waarbij ik Agelo's hulp goed kan gebruiken.
    Vervangen van de waterleidingen
    De waterleiding van ons huis uit 1930 is door Angelo vlot vervangen ( veel lood en verkeerde diameters.Toen we bezig waren op advies van Angelo ook nog even een gevelkraan gemonteerd. Heel prettig vond ik de onderlinge samenwerking en het meedenken in een meer complexe situatie. Er moet nog veel aan ons huis gebeuren, waarbij ik Agelo's hulp goed kan gebruiken.