Angelo's grootste pluspunten zijn vakmanschap en meedenken. In onze jaren 30 woning heeft hij de volledige CV installatie verwijderd en vernieuwd, de riolering vervangen, ventilatie aangebracht, en waterleidingen vernieuwd. Hij kwam regelmatig met betere of milieubesparende ideeen. Houd er wel rekening mee dat dit vaak resulteert in meerwerk! In de periode dat hij aan het werk was, waren we vaak zelf ook bezig in het huis. Angelo is dan erg goed gezelschap, en niet te beroerd om her en der een handje te helpen of advies te geven.
Grootste minpunt was zijn planning. Wat een klus van circa 3 weken had moeten worden, werd uiteindelijk een stuk langer. De aanvang van de klus was met bijna 3 weken vertraagd, daarna circa 4 weken achtereen gewerkt, en gedurende 2 maanden regelmatig een dag of wat. Helaas is het regelmatig voorgekomen dat hij op afgesproken dagen toch op het laatste moment niet kon komen. Dit had in ons geval de consequentie dat de hele verbouwing gedeeltelijk vertraagd werd. Op de dag van verhuizing (3 maanden na afgesproken start) werd de CV ketel geplaatst. Maak dus duidelijke afspraken over de planning en consequenties van het niet nakomen daarvan.
Al met al, prima vakman. Voor de grotere klussen/verbouwingen heeft de planning wel extra aandacht nodig.