Kranenburg Bouw

Kranenburg Bouw beoordelingen (8)

• Review door giovanni, Zeist
    Beoordeeld op 11 sep 2022
    Vliering bouwen: 7 m²
    zeer tevreden. - goede communicatie en goed bereikbaar - meedenkend in de mogelijkheden - afspraken uitgevoerd zoals afgesproken - kwaliteit staat hoog en dat blijkt in het resultaat - neemt verantwoordelijkheid bij een "foutje", en wordt netjes opgelost - en aardige kerel aanrader dus
  • Review door Gijs, Zeist
    Beoordeeld op 22 nov 2020
    Meubels maken: 2 meubels; Kledingkast
    Beter wordt het niet. Kwaliteit, fantastisch, communicatie top, zeer vriendelijk en betrouwbaar.
  • Review door Wouter, Soest
    Beoordeeld op 20 okt 2020
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Isolatie
    Absolute aanrader! Kranenburg Bouw heeft bij ons de zolder in tweeën gesplitst. Dat is zorgvuldig en vakkundig gebeurd, allemaal in goed overleg en in het aantal ingeschatte dagen. Er wordt netjes gewerkt en alle bouw materialen en afval zijn weer netjes afgevoerd.
  • Review door Michael, Breukelen
    Beoordeeld op 23 apr 2020
    Kattenluik: 1 luik wegwerken
    Hij was netjes op tijd Deur is haast in perfecte staat hersteld De klus was ipv de afgesproken 8 uur, in 4 uur geklaard Werkte via de RIVM maatregelen Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bilthoven
    Beoordeeld op 18 mei 2019
    Meubels monteren: speelhuisje kind
    Heel positief, heel deskundig en oog voor detail. We zijn zeer tevreden over het resultaat.
  • Review door Klant van Kranenburg Bouw
    Beoordeeld op 3 mei 2019

Sloop 35 meter defect hekwerk ivm storm schade

Door storm was ons hek omgewaaid. Onherstelbare schade met veel klimop dat vastzat in 't hekwerk. De enige oplossing was het verwijderen en afvoeren van dit hekwerk. Michiel denkt mee met wat het beste is voor ons als klant en is betrouwbaar. Uiteindelijk zeer tevreden met het oplossen van deze situatie na de ontstane stormschade, alle reden om hem weer te bellen bij de volgende klus!
  • Review door Leonie Kok
    Beoordeeld op 24 apr 2019

Deel van dak, daklijsten en dakgoot vervangen ivm houtrot.

Meneer kwam heel snel ivm stormschade die we hadden. Hij heeft heel vakkundig en mooi het dak en daklijsten gemaakt. En de communicatie verliep zeer prettig, vind ik ook altijd erg belangrijk. Ik zal hem voor een volgende klus zeker weer bellen en aanraden bij familie en vrienden.
  • Review door Klant van Kranenburg Bouw
    Beoordeeld op 23 apr 2019

Diverse kasten gemonteerd en op maat gemaakt in slaap kamer en op zolder. Schilderwerk trap en leuning.

Absoluut niks op aan te merken. Alles is gedaan volgens afspraak en eigenlijk ver boven verwachting! Absoluut een aanrader!