Koning aannemersbedrijf

Koning aannemersbedrijf beoordelingen (10)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 21 apr 2026
    Warmte isolatie: 17 m²; 2 kamers
    Professionele en soepele communicatie. Snel gehandeld, net eind resultaat. Tussendoor zijn er wel wat foutjes door de werklui gemaakt wat tijd kostte om te repareren. Daardoor is men uiteindelijk 2 werkweken beziggeweest ipv de geschatte 3-5 werkdagen.
  • Review door Jordie Birtantie, Rotterdam
    Beoordeeld op 14 feb 2025
    Zolder renoveren: 34 m²; Schilderen, Vloeren, Verlichting, Stucen,...
    Wij hebben onlangs onze nieuwbouwwoning opgeleverd gekregen en waren op zoek naar een partij die voor ons de zolder kon renoveren. Via Werkspot kwamen wij uit bij Koning Aannemersbedrijf en het eerste contact was direct professioneel, transparant en erg fijn! Binnen enkele dagen kwam Hilmi namelijk langs met één van zijn collega’s om de zolder te bekijken en alles nauwkeurig op te meten. Daarna kregen wij al heel snel een transparante offerte met daarin de te gebruiken materialen en de bijbehorende kosten. We hebben er uiteindelijk voor gekozen om een gedeelte zelf te doen, maar hulp te vragen bij het stucen en verven. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat (de foto’s spreken voor zich)! Verder waren de collega’s van Hilmi er elke dag al vroeg in de ochtend en werken zij op een rustigr tempo waardoor alle details strak zijn. Wij gaan Hilmi zeker voor meerdere klussen inhuren aangezien er nog aardig wat op zolder moet gebeuren! Nogmaals bedankt!
  • Review door chris smouter, Delft
    Beoordeeld op 15 dec 2024
    Kleine klus: Installatie; Kasten of planken, Apparaten
    Nieuwe leidingen ingevoegd in al bestaande (oud) leidingwerk voor aansluiten vaatwasser. Goed werk geleverd, fijne communicatie en flexibiliteit in uitvoering
  • Review door Ayse Berna, Maassluis
    Beoordeeld op 28 sep 2024
    Zolder renoveren: 30 m²; Kamers indelen en stucwerk
    Alles verliep heel soepel en snel, zeer proffesioneel. Koning Aannemer is zeker een aanrader. Wij zijn begonnen met zolder indeling vervolgens zijn wij zo tevreden geweest dat wij ook ons badkamer en toilet hebben laten renoveren door Koning Aannemersbedrijf en een veranda op maat hebben laten plaatsen. Voor elke klus kwamen gespecialiseerde vakmannen, Hilmi is een aannemer die let op details, en doorgaat tot alles perfect is.
    Beoordeeld op 8 sep 2024
    Badkamer: Complete renovatie
    Omdat ik op zoek was naar iemand die aan mijn verouderde badkamer en toilet kon werken, heb ik een advertentie op Werkspot geplaatst. Na een aantal aanbiedingen te hebben ontvangen, heb ik besloten om voor die van Koning Aannemersbedrijf te gaan. Hilmi is niet alleen vriendelijk maar ook zeer professioneel. Hij denkt met je mee en doet zijn best om aan je wensen tegemoet te komen. Zijn mannen waren ook zeer professioneel. Kortom een ​​zeer goede ervaring. Ik moet zeggen dat ik zo blij was met hun diensten dat ik uiteindelijk opnieuw contact met hen opnam voor mijn keukenrenovatie.
  • Review door David, Zoetermeer
    Beoordeeld op 11 aug 2024
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Stucwerk
    In de slaapkamer waren 2 deuren: 1 deur is verwijderd en opgevuld door cellenbetonblokken. De muren aan beide zijden afgewerkt door spachtelputz. Wilde dit eerste laten stuccen, maar na advies van Koning aannemer dit niet gedaan: dit zou afwijken van de overige wanden. Goed advies! Kortom: veel aandacht voor details.
  • Review door David, Zoetermeer
    Beoordeeld op 11 aug 2024
    Binnenmuur plaatsen: 2 muren; Schilderen, Isolatie, Behang
    Goede kwaliteit, net werken en snelle reacties/communicatie. Ben zeer tevreden over de twee binnenwanden welke zijn geplaatst door Koning aannemer op zolder. De wanden zijn goed geplaatst, voorzien van elektra en netjes afgewerkt. Ook zijn de loshangende buizen netjes afgetimmerd en afgewerkt. De werkmannen maakten iedere dag de ruimten goed schoon, de communicatie (ook over wijzigingen) verliep soepel en eerlijk.