Werkspot-gebruiker uit Huizen

Klusbedrijf A B R
- Beoordeeld op 6 nov 2024
Beoordeling: 5 van 5 - Werkspot-gebruiker uit ZaandamBeoordeeld op 29 mei 2023
Beoordeling: 4 van 5 Badkamer: 4 m²; Complete renovatieOnze badkamer is mooi gerenoveerd. Alleen de voegen zijn nog niet goed. Als het nodig is gaat Ali deze nog opnieuw doen. ( kost wel wat extra). Verder alles prachtig gedaan. Ze zijn ook erg aardig. - Ines, NieuwegeinBeoordeeld op 17 mrt 2023
Beoordeling: 5 van 5 Boiler: Installatie, VerwijderenDe klus snel & naar volle tevredenheid en tegen vooraf afgesproken All-in prijs uitgevoerd door Ali, hij heeft ook nog na de klus netjes afgewacht en alles getest... Na de afloop werkzaamheden alles schoon en netjes achtergelaten. Ali is een hard-werkende, vriendelijke man, die wij van harte aanraden. - MaaikeBeoordeeld op 24 dec 2022
Beoordeling: 5 van 5 Vervanging van douchecabine
Hele goede ervaring met Ali en zijn collega’s. Ali neemt je mee in zijn klus, laat zien wat hij doet en heeft ook advies voor als er evt meer gedaan moet worden. Daarnaast zijn ze erg netjes, zoals na afloop schoonmaken en wat extra dingen onder handen nemen. Zeker een aanrader om door Ali een klus te laten doen! - Joris, NaardenBeoordeeld op 26 okt 2022
Beoordeling: 5 van 5 CV-ketel: Installatie, Verplaatsen van de aansluiting, Oude apparaa...Ali heeft onze oude CV ketel vervangen voor een elektrische boiler en heeft dat zeer vakkundig gedaan. Hij werkt zorgvuldig en netjes en was heel prettig en duidelijk in de communicatie en afspraken. Dacht op goed mee in oplossingen en heeft extra moeite genomen om ook nieuwe isolatie aan te brengen bij stuk dak dat achter oude boiler zat. Wij zijn erg blij en tevreden en zouden ABR zeker aanraden aan iedereen die een vakkundige loodgieter zoekt. - HARI, AlmereBeoordeeld op 18 okt 2022
Beoordeling: 5 van 5 Repareren: DoucheHij was zeer snel en zeer professioneel werk. ik raad aan - Tsung-Huan, AmersfoortBeoordeeld op 14 okt 2022
Beoordeling: 5 van 5 Badkamer: 8 m²; Vervangen meubels, Vervangen sanitairQuick appointment and he's very detailed person and try to get the finest result. - Paul van Loon, AmersfoortBeoordeeld op 12 okt 2022
Beoordeling: 4 van 5 - Paul van LoonBeoordeeld op 7 okt 2022
Beoordeling: 4 van 5 Storing in de inductiekooplaat
(Bewerkt op 10 okt 2022)We zijn snel en prettig geholpen door Klusbedrijf ABR. Ik kan het aan iedereen aanbevelen. - Werkspot-gebruiker uit UtrechtBeoordeeld op 7 okt 2022