Klusbedrijf A B R
Klusbedrijf A B R
Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews

Alle reviews (10)

 • Anoniem, Zaandam
  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 29 mei 2023
  Badkamer: 4 m²; Complete renovatie
  Onze badkamer is mooi gerenoveerd. Alleen de voegen zijn nog niet goed. Als het nodig is gaat Ali deze nog opnieuw doen. ( kost wel wat extra). Verder alles prachtig gedaan. Ze zijn ook erg aardig.
 • Ines, Nieuwegein
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 17 mrt 2023
  Boiler: Installatie, Verwijderen
  De klus snel & naar volle tevredenheid en tegen vooraf afgesproken All-in prijs uitgevoerd door Ali, hij heeft ook nog na de klus netjes afgewacht en alles getest... Na de afloop werkzaamheden alles schoon en netjes achtergelaten. Ali is een hard-werkende, vriendelijke man, die wij van harte aanraden.
 • Maaike
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 24 dec 2022

  Vervanging van douchecabine

  Hele goede ervaring met Ali en zijn collega’s. Ali neemt je mee in zijn klus, laat zien wat hij doet en heeft ook advies voor als er evt meer gedaan moet worden. Daarnaast zijn ze erg netjes, zoals na afloop schoonmaken en wat extra dingen onder handen nemen. Zeker een aanrader om door Ali een klus te laten doen!
 • Joris, Naarden
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 26 okt 2022
  CV-ketel: Installatie, Verplaatsen van de aansluiting, Oude apparaa...
  Ali heeft onze oude CV ketel vervangen voor een elektrische boiler en heeft dat zeer vakkundig gedaan. Hij werkt zorgvuldig en netjes en was heel prettig en duidelijk in de communicatie en afspraken. Dacht op goed mee in oplossingen en heeft extra moeite genomen om ook nieuwe isolatie aan te brengen bij stuk dak dat achter oude boiler zat. Wij zijn erg blij en tevreden en zouden ABR zeker aanraden aan iedereen die een vakkundige loodgieter zoekt.
 • HARI, Almere
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 18 okt 2022
  Repareren: Douche
  Hij was zeer snel en zeer professioneel werk. ik raad aan
 • Paul van Loon
  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 7 okt 2022

  Storing in de inductiekooplaat

  We zijn snel en prettig geholpen door Klusbedrijf ABR. Ik kan het aan iedereen aanbevelen.
  (Bewerkt op 10 okt 2022)
 • Priyaranjan Nayak
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 14 sep 2022

  Renovation of Bathroom

  Ali, did a great job in renovating the bathroom and toilet. He is very skilled in all the jobs like plumbing , putting together the tiles in floor and walls, fixing the radiators and CV-ketel, painting, floor sanding and polishing , etc. In short all in one handyman who you can rely upon. He tries to suggest alternatives which will give best possible results. He is very cordial and accomodating to new ideas and suggestions.
  (Bewerkt op 19 sep 2022)