Klus voor Korthout

Klus voor Korthout beoordelingen (5)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 29 jan 2019
    Binnenschilderwerk
    Klus keurig en snel afgerond
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 28 feb 2018
    Het verven van 2 muren in de slaapkamer
    Geert-Jan kwam eerst even kijken wat er moest gebeuren en kon snel de wanden voor mij verven. De communicatie, de prijs en het geleverde werk was prima! Bij een volgende klus neem ik zeker weer contact met hem op.
  • Review door M. Meegens
    Beoordeeld op 11 jan 2018

Slaapkamer geschilderd inclusief deuren en kozijnen

1 slaapkamer opnieuw gesausd en alle opdekdeuren en kozijnen geschilderd. Helemaal top gedaan. Alsof ze zo uit de fabriek komen. In het voorjaar moet er nog een kamer worden geschilderd. Ook deze klus wordt dan voor Korthout.
  • Review door A. de Groot

Trappen en zolder geschilderd

We hebben aan Geert-Jan gevraagd om de trappen naar de eerste verdieping en de zolder te schilderen tijdens onze vakantie. Bij thuiskomst bleek alles perfect gedaan te zijn en voor een zeer redelijke vergoeding, zeker als je kijkt naar de kwaliteit die geleverd is! Voor ons is Geert-Jan een kundige en betrouwbare vakman. Voor herhaling vatbaar!
  • Review door E. Kuil

Verschillende schildersprojecten

Geert-Jan dacht mee over verschillende projecten in ons huis. Ik vertrouwde hem de schildersprojecten en de restauratie van de trap toe en hij maakte het meer dan waar. Ook heeft hij de tuin winterklaar gemaakt! Het zag er top uit en hij is ook nog eens communicatief ingesteld! Een aanrader dus!