Klus- en schoonmaakbedrijf Extremera

Klus- en schoonmaakbedrijf Extremera beoordelingen (13)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Moergestel
    Beoordeeld op 26 jul 2016

Reparatie dakgoot

Extremera kwam langs voor het inspecteren van een dakgoot lekkage. Het bleek te gaan om verschillende kieren die ervoor zorgde dat het regenwater tussen de dakgoot en de gevel naar beneden liep. Extremera heeft dit direct verholpen door de kieren met behulp van dakgoot pasta dicht te smeren. Hierna geen problemen meer gehad. Aangezien het een zeer kleine reparatie betrof heeft Extremera hier geen kosten voor in rekening gebracht. Top service dus!
  • Review door Tim, Voorschoten
    Beoordeeld op 21 jun 2016

Reparatie dakplanken

Tevreden over werkzaamheden, betrof vervangen dakbeschot. Eenmaal bezig werd (terecht) aangegeven dat dakgoten slecht waren, deze zijn toen meteen gecoat. Fijn dat ook garantie werd gegeven. Prijs vond ik wat aan de hoge kant, maar werk ziet er goed uit.
  • Review door Hugo, Hengelo
    Beoordeeld op 15 jun 2016

reparatie schoorsteen

Een man die zn vak verstaat. Duidelijke afspraken vooraf en snelle reparatie. Voor een eventuele volgende klus hoef ik geen advertentie meer te zetten, maar bel ik direct dit bedrijf. Ben zeer tevreden.
  • Review door Johnny, Doetinchem
    Beoordeeld op 26 mei 2016

Het reinigen en ontmosen van 60 vierkante meter dak

Zeer goede ervaring opgedaan werk netjes en schoon afgewerkt zich goed aan de afspraken gehouden altijd netjes en vakbekwaamheid ben zeer tevreden over
  • Review door Jaap, Kraggenburg
    Beoordeeld op 25 mei 2016

Schoonmaken Dakgoot

• Review door Jaakko, Utrecht
    Beoordeeld op 21 mei 2016

Reparatie van 2 lekkende dakgoten aan de voorzijde van het huis

Goed en heldere communicatie. Je wordt goed op de hoogte gehouden als de planning verandert. Kwalitatief goed werk voor een goede prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 30 apr 2016

dakpannen los

• Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 15 feb 2016

aanbrengen daklijsten op tuinhuis en evt. reparatie/vernieuwing dak...

Extremera reageerde snel op de advertentie en had ook snel tijd om de klus te klaren. Hij heeft het dak van het tuinhuis netjes hersteld en heeft ook het huisdak schoongemaakt en geïmpregneerd. Alles in twee dagen tijd. Ik vond de prijs niet meevallen alleen.
  • Review door David, Broek in Waterland
    Beoordeeld op 19 nov 2015

dakbeschot aanhelen 2 m2, latten vervangen, zijpannen dichtzetten

Heel goede ervaring: betrouwbaar, snel, altijd bereikbaar. Qua prijs kwamen we hoog uit in de schatting, kwam door materiaal, dat viel mij tegen. Verder heeft hij mij een paar dagen later ook nog telefonisch geholpen met iets anders. Heel vriendelijk.
  • Review door Mattijs ter Veen, Harderwijk
    Beoordeeld op 9 okt 2015

Vervanging dakgoot

De opdracht is uitgevoerd zoals afgesproken. Naast het uitvoeren van de opdracht zelf gaven ze ook advies m.b.t. een ander mankement. Prima ervaring met Extremera.