Kitchen Improvement
Kitchen Improvement
Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews

Alle reviews (16)

 • Anoniem, Haarlem

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 19 feb 2023
  Keuken renovatie: 12 m²; Keuken is voor 90% geplaatst, moet afgemaa...
 • Anoniem, Utrecht

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 6 apr 2018
  Keuken renovatie
  Kitchen Improvement heeft onze kleine keuken gerenoveerd en ons daarbij heel goed advies gegeven. Het ziet er super uit, mooi afgewerkt en oogt nu veel ruimer.
 • Wouter, Hilversum

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 2 jun 2016
  plaatsen oven en opnieuw inrichten van kastruimtes
  Arjen heeft goed meegedacht om een oven in de bestaande keuken in te bouwen en toch voldoende ruimte over te houden. Het eindresultaat is alsof de oven bij de plaatsing van de keuken erin is gezet en niet achteraf, prima resultaat.
 • Anoniem, Hilversum

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 2 jul 2012
  Keukenblad vervangen + kasten repareren
  Arjan gevraagd om reparatie uit te voeren. Hij neemt de tijd om opties door te spreken en doet dit zonder druk. Ook op de dag dat het werk uitgevoerd moest worden was hij stipt op tijd en deed zijn werk vakkundig en snel. Een vakman: gedegen kennis en kunde, met hart voor de zaak.
 • Dick, Leusden

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 26 dec 2011
  vervangen keukenfronten (kastjes + laden)
  Kitchen Improvement (Arjan Meerhof) kan ik iedereen aanbevelen die plannen heeft om de keuken te renoveren. Onze ervaringen met Kitchen Improvement zijn heel positief: - uitgebreide en duidelijke offerte - zeer redelijke prijs - afspraken worden nagekomen - servicegerichte en klantgerichte instelling - vakmanschap. In ieder geval zijn wij zeer tevreden met het resultaat en zouden een volgende keer weer voor Kitchen Improvement kiezen.
 • Bertus, Almere

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 14 okt 2011
  Aanrechtbladen, inbouwapparatuur
  Deze vakman kan ik van harte aanbevelen! Omdat het om een bestaande keuken ging, waren er wat beschadigingen bij het verwijderen van de oude aanrechtbladen. Arjan Meerkerk heeft deze heel mooi weggewerkt.
 • J., Utrecht

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 21 jul 2011
  Bovenkastjes in stijl en op maat
  Arjan is een vakman met oog voor detail. Hij kon originele oude Piet Zwart-kastjes leveren en heeft een kastje in stijl bijgemaakt, met een inbouwmagnetron. Er zijn goed afspraken met hem te maken en hij houdt zich er ook aan. Ik ben erg tevreden met het niet-standaard resultaat!