Kapel dakramen

Kapel dakramen beoordelingen (153)

• Review door Sophie, Heiloo
    Beoordeeld op 18 jan 2021
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam vervangen
    Dakraam op zolder vervangen. Heel bekwaam en netjes uitgevoerd. Prettig en uitgebreid contact vooraf via email en op de dag zelf met de vakman! Bedankt !!
  • Review door Ricardo, Badhoevedorp
    Beoordeeld op 7 dec 2020
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 4 ramen; Dakraam plaatsen
    Wij hebben in 1 dag 4 grote velux ramen laten vervangen voor kunststof varianten. Ik moet eerlijk zeggen het was aan één stuk fantastisch geregeld. De communicatie liep snel de montage is perfect. de oude kozijnen werden keurig meegenomen. kortom aan het einde van de dag even stofzuigen en je zag niet eens dat de halve dag alles open gelegen had. Leuke jonge monteurs die perfect werk hebben afgeleverd! naveel verbouwstress met andere aannemers was dit wel even een verademing.
  • Review door Sietske, Utrecht
    Beoordeeld op 3 nov 2020
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 2 ramen; Dakraam plaatsen
    De ramen zaten er snel in maar de afwerking was daardoor minder/slecht. Heb nu twee aflopende vensterbanken ipv waterpas en wat extra gaten. Prijs was netjes (denk ik) je moet wel rekenen op extra afwerk kosten zoals plamuren, schilderen, etc. Gelukkig is het werk wel waterdicht! Ze nemen het afval netjes mee. Zelf goed opletten dat de overeengekomen afspraken na worden gekomen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard
    Beoordeeld op 26 sep 2020
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen
    heldere communicatie, snel en vakkundig geplaatst en alles netjes achter gelaten.. alles dus perfect, een aanrader